OBDUKCIJA JE OTKRILA SVE O SMRTI DOKTORKE VIOLETE! Ovo su rezultati
Obdukcija tela doktorke Violete, Foto: Printscreen/Youtube

nema više misterije

OBDUKCIJA JE OTKRILA SVE O SMRTI DOKTORKE VIOLETE! Ovo su rezultati

Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti - ističe se u nalazu veštaka

Objavljeno:

Obdukcija tela doktorke Violete S. A. (50), poznatog plastičnog hirurga, nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda.

Naime, na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju. Njen muž i sin, koji su u trenutku Violetinog samoubistva bili u stanu, u međuvremenu su saslušani na poligrafu, koji je pokazao da oni nemaju nikakve veze sa smrću poznate doktorke, koja je bila osnivač jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju.

Izvor iz istrage potvrdio je da je nakon završene obdukcije tela otklonjena svaka sumnja da je možda reč o ubistvu.

Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti - ističe se u nalazu veštaka.

Takođe, naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je Violeta kobnog dana imala alkohol ili druge opijate u krvi.

U međuvremenu, policija je saslušala Violetinog sina i muža. Oni su objasnili da je Violeta kobnog dana krišom ponela nož u kupatilo. Pošto dugo nije izašla, dozivali su je, ali se ona nije odazvala. Zato su provalili vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela je bio krvavi nož. Sve su to rekli tokom poligrafskog ispitivanja, koje je pokazalo da su govorili istinu. Osim toga, na nožu i na Violetinom telu nije bilo tuđih bioloških tragova i ništa nije ukazivalo na to da je reč o zločinu - kazao je izvor.

( Espreso.co.rs / Kurir.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.