O REČIMA DETEKTIVA O SMRTI DOKTORKE VIOLETE BRUJI SRBIJA: Ženska ruka to teško može sebi da uradi, ovo je ritualno!
Božidar Spasić, Foto: Printskrin

iz njegovog ugla

O REČIMA DETEKTIVA O SMRTI DOKTORKE VIOLETE BRUJI SRBIJA: Ženska ruka to teško može sebi da uradi, ovo je ritualno!

Spasić smatra da se doktorka nije ubila zbog finansijskih problema, koji su nastali zbog koronavirusa.

Objavljeno:

Violeta Skorobać Ašanin (50), doktorka estetske hirurgije, nije imala snage da se sama ubije jer je imala ugrađene silikone, koje je mogao da probode samo izuzetno jak muškarac, tvrdi za „Alo!” Božidar Boža Spasić, privatni detektiv i bivši visoki funkcioner Državne bezbednosti.

On kaže da je misteriozan drugi ubod noža, koji je doktorka navodno sama sebi nanela.

- Možete da zamislite šta znači probiti taj silikon nožem! To ženska ruka teško može da uradi jer je za to potrebna velika snaga. Postavlja se pitanje kako bi sama mogla da se probode. Pitanje je da li bi to mogla da uradi ako nema silikone, a pogotovo sa implantatima, koji daju fantastičnu zaštitu. To je detalj koji će u istrazi morati da se razreši. Mnogo je nepoznanica vezano za njenu smrt. Ono što posebno zbunjuje nas koji se bavimo kriminologijom jesu ta dva navodna uboda nožem i izjava nepoznatog izvora da je doktorka krišom odnela nož u kupatilo. Postavlja se pitanje zašto je to uradila krišom?! I zašto je niko nije sprečio? - ističe Spasić za „Alo!”.

foto: Printscreen/Youtube

On smatra da je smrt doktorke Violete ritualna.

- Ona je morala tačno da zna gde da se ubode. Ako je uopšte bilo drugog uboda, to je nešto što čak ni hirurzi njenog kalibra ne bi bili u stanju sami da izvedu. Ovaj slučaj poprima razmere jedne velike misterije. Ovo me podseća na neko ritualno ubistvo jer je izbodena u grudi, koje je najčešće operisala ženama! To ima neko obeležje koje treba ispitati - upozorava bivši operativac Državne bezbednosti.

Spasić kaže da će biti teško objasniti kako je dr Violeta dvaput probola srce, baš kao što je ostala misterija kako je Dada Vujasinović navodno dvaput pucala u sebe iz puške.

- Dr Violeta je bila izvrstan plastični hirurg. Upoznao sam je 2000. godine kada se uključivala u taj veliki biznis i kada je pokrenula svoju ordinaciju na Vračaru. Imala je raširen posao i fantastičnu zaradu. Tada se razvodila i angažovala me je da dođem do određenih podataka. Bila je veoma, veoma nesrećna zbog toga, ali je od imovine htela da izvuče onaj deo koji joj je pripadao - otkriva naš sagovornik i dodaje da je bila široke ruke.

Bila je bogata, nije se ubila zbog finansija

Spasić smatra da se doktorka nije ubila zbog finansijskih problema, koji su nastali zbog koronavirusa.

- Po tome bi pola Srbije trebalo da se ubije! Ona je živela u luksuzu. Njen prvi stan je izgledao kao da živite u dva dela grada. U prvom je bilo šest-sedam televizora, koji su bili uključeni 24 sata. Kada sam je pitao zbog čega non-stop rade, rekla mi je da njen suprug misli da time odvraća nekog ko hoće da uđe u stan. Bili su u nekom strahu jer su posedovali veliko bogatstvo - ističe on.

- Imala je puno para i živela je u luksuzu. Sa prvim suprugom imala je stan, u jednom potkrovlju na Dorćolu, od 600 kvadrata! Odvela me je da vidim taj stan i moram da kažem da takav luksuz nisam video ni u holivudskim filmovima! Imala je đakuzi u tom potkrovlju, a iznad su bili crepovi od stakla. Rekla mi je da se kupa noću, govoreći: „Zamislite, gospodine Božo, ja se kupam na mesečini”. Uživala je, bila je prelepa. Ona je u to vreme bila srpska Džulija Roberts, najlepša žena Beograda. Izgledala je kao boginja! - tvrdi naš sagovornik.

Spasić dodaje da je u doktorkinoj klinici prvi put video silikone.

- Kada sam bio u njenoj ordinaciji, u jednoj vitrini su stajali silikoni. Ona i suprug su imali zajedničku firmu i silikone su uvozili iz Kanade. Imali su apsolutni monopol na uvoz silikona i prodavali su ih klinikama širom regiona. Zato je mogla da ide na specijalizacije, putovanja. Bila je žena koja je znala svoj posao. Vodila je brojne bitke, ali je nažalost izgubila rat. S kim je bila u ratu, to će morati istraga da ustanovi. Ako se ne reši, ostaće misterija kao kod Dade Vujasinović - naglašava detektiv.

Operativac naglašava da ovakve misterije zahtevaju dobru istragu.

- Doktorku Violetu su obožavali muškarci. Ona je pored sebe imala svog muža, lepog čoveka, ali takve žene uvek opsedaju udvarači. Iz tih razloga, mislim da ima tu mnogo nepoznanica koje treba objasniti tokom istrage - zaključuje Spasić.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.