Sorajinom bivšem preti 12 godina robije! Stefan optužen zbog saobraćajke! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

dolijao je

Sorajinom bivšem preti 12 godina robije! Stefan optužen zbog saobraćajke! (FOTO)

Stefanu Mihajloviću, bivšem ljubavniku starlete Soraje Vučelić, koju je pre nekoliko dana navodno posekao nožem po vratu i stomaku, preti višegodišnja robija
Objavljeno:

Istražni postupak trajao je više od godinu dana, a pratile su ga brojne kontroverze - lažni iskazi, sumnjivi svedoci... Ispostavilo da ga je zbog lažnog svedočenja ostavila devojka s kojom je živeo. Lažljivi svedok je potom završio na neuropsihijatrijskoj klinici jer je zbog iznenadnog raskida pretio da će ubiti devojku i sebe. Istovremeno, porodica Radoičić pronašla je, pomoću evidencije poziva Hitne pomoći, druge svedoke koji su prvi priskočili u pomoć pokojnom Draganu.

foto: Damir Dervišagić
O Mihajloviću, sinu uspešnog fudbalera i reprezentativca Radmila Mihajlovića, često se govorilo u javnosti, ali ne zbog sportskih uspeha i talenta, već zbog ljubavnih afera sa starletama i pevačicama. Mediji su ga dovodili u vezu sa Sandrom Obradović, Katarinom Živković, a najzapaženiju utakmicu s produžecima odigrao je sa Sorajom Vučelić, koju je pre dve nedelje navodno i isekao nožem po stomaku i vratu. Taj slučaj trenutno ispituje policija po nalogu tužilaštva. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.