Sorajinom bivšem preti 12 godina robije! Stefan optužen zbog saobraćajke! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

dolijao je

Sorajinom bivšem preti 12 godina robije! Stefan optužen zbog saobraćajke! (FOTO)

Stefanu Mihajloviću, bivšem ljubavniku starlete Soraje Vučelić, koju je pre nekoliko dana navodno posekao nožem po vratu i stomaku, preti višegodišnja robija
Objavljeno:

Više tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg fudbalera Rada Stefana Mihajlovića zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja jer je 6. maja prošle godine izazvao nesreću u kojoj je poginuo Dragan Radoičić. Bivši Zvezdin fudbaler nožem isekao Soraju po vratu i stomaku! Evo ko je on! (FOTO) On je svojim „porše kajenom“, vozeći Bulevarom oslobođenja, prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici i u punoj brzini udario u Radoičićev „punto“, koji se propisno kretao niz Veljka Lukića Kurjaka. Potom se zakucao u drvo pored kolovoza, a zatim pešice pobegao u Banjičku šumu, ostavljajući za sobom teško povređenog Radoičića u smrskanom „puntu“.

foto: Damir Dervišagić
Nesrećni čovek je s prelomom vrata prevezen u bolnicu, gde je nakon dvadeset dana kome preminuo. Mihajlović se tek nakon osam sati predao policiji zbog čega nije bilo moguće utvrditi da li je nesreću izazvao pijan.
foto: Nemanja Pančić
- On je optužen da je delo počinio s umišljajem jer je prošao kroz crveno svetlo, za šta je predviđena kazna zatvora i do 12 godina. Kao otežavajuću okolnost sud bi trebalo da ima u vidu to što je pobegao, čime je svesno omeo istragu jer mu nije odmah urađen alko-test - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.