STARAC PIPKAO DETE OD 9 GODINA U BARAJEVU? Novi skandal TRESE SRBIJU!
ilustracija, Foto: News1/Dragana Udovičić

užas

STARAC PIPKAO DETE OD 9 GODINA U BARAJEVU? Novi skandal TRESE SRBIJU!

B. P. (81) iza rešetaka zbog nedozvoljenih polnih radnji nad detetom. Na saslušanju kod tužioca negirao da je dodirivao po telu ćerku svog podstanara

Objavljeno:

OSNOVNI sud u Mladenovcu odredio je pritvor do 30 dana B. P. (81), iz Barajeva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom. Kako saznajemo, na teret mu se stavlja da je po telu dodirivao devojčicu od devet godina.

Ovaj starac je uhapšen pre dva dana i odmah je priveden u Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu na saslušanje. Prema informacijama koje smo dobili, on je negirao krivicu i tvrdio je da su mu to "napakovali" bivši stanodavci, koji su mu dugovali novac i nisu hteli da plaćaju kiriju.

- Od Centra za socijalni rad u Barajevu i prihvatilišta u Beogradu, gde se sad nalazi dete, dobili smo informacije vezane za to krivično delo - izjavila je, za "Novosti", glavni tužilac u Mladenovcu Ivana Konatar.

- Proverili smo sumnje i utvrdili da ima osnova za njegovo hapšenje. Zatražili smo da se B. P. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo. Sudija za prethodni postupak je to prihvatio. Dalje u istrazi treba da saslušamo svedoke i da se uradi veštačenje B. P., kao i deteta.

Kako smo saznali, devojčica je sa ocem živela u istom stanu u kojem i B. P. Tačnije, on im je izdavao sobu. To je očigledno zloupotrebio i pipkao devojčicu po telu. Njen otac još nije saslušan, tako da još nema informacija da li je znao za sve što se događalo. Iz izvora bliskog istrazi saznali smo da je devojčici majka umrla, a otac je prema nekim pričama sklon narkoticima, zbog čega je ona najverovatnije i odvedena u prihvatilište. Inače, maksimalna kazna za krivično delo nedozvoljene polne radnje je do pet godina zatvora. Uhapšen starac je, inače, slabo pokretljiv.

Tužilaštvo će narednih dana da ispita oca devojčice, a sa njom će razgovor da obave i nadležni psiholozi i psihijatri. Pored toga, kako nezvanično saznajemo, biće saslušani i ostali podstanari koji žive kod B. P. Takođe, još neke komšije će dobiti poziv kako bi se do kraja razjasnilo šta se događalo u stanu osumnjičenog.

KOMŠIJE su nam u sredu ispričale da je otac devojčice, posle smrti supruge prodao stan i kod B. P. iznajmio sobu. Još jedan bračni par je iznajmio sobu kod ovog starca.

- Svašta se tu dešavalo, ali ne možemo da verujemo da je starac nasrnuo na devojčicu - navode stanari. - Navodno, kako smo čuli, pipkao ju je. Inače, obe podstanarske porodice su pile alkohol. Bar tako se priča. Ne želimo da branimo B. P., ali je tu nešto sumnjivo. Videćemo šta će reći tužilaštvo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.