PACIJENT OZDRAVIO POSLE PUTINOVE POSETE: Opisao susret, pre dolaska lidera su mu rekli samo JEDNO
Iznenadio je jednog pacijenta zaraženog koronom, Foto: Twitter ptintscreen/dimsmirnov175

putin čudotvorac

PACIJENT OZDRAVIO POSLE PUTINOVE POSETE: Opisao susret, pre dolaska lidera su mu rekli samo JEDNO

Prema rečima Dmitrija, bolnički uslovi u Komunarki su odlični i primećuje da mu se zdravstveno stanje poboljšalo

Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin izvršio je neočekivanu posetu centra za karantin obolelih od korona virusa koji je smešten u gradiću Komunarka, nedaleko od Moskve, ispričao je jedan pacijent kome je lično Putin ušao u sobu.

Prema njegovim rečima, o poseti Putina upozorili su ga bukvalno dva minuta pre nego što je ruski predsednik ušao u sobu.

- Nisam se pripremao za susret sa predsednikom. Niti radim u Federalnoj službi bezbednosti, niti me je iko posavetovao šta da radim, samo su me upozorili da bi trebalo da pospremim malo krevet i svoj kutak - ispričao je on ruskim medijima.

Inače, Dmitrij se razboleo 16. marta. Kako je ispričao, povremeno ima anginu, zbog čega isprva nije pridavao značaj izraženom bolu u grlu i činjenici da se osećao loše. Dobio je temperaturu, te je sam sebi odredio terapiju, jer je lekar. Sledećeg dana je se osećao malo bolje zbog antibiotika, ali ga je grlo svejedno i dalje bolelo i probudilo ga je škripanje u grudima.

Odlučio je da ode na kompjuterizovanu tomografiju i dijagnostikovana mu je obostrana upala pluća.

- Nisam u kontaktu ni sa kim od zaraženih virusom korona i niti sam putovao u endemske zemlje u poslednja dva meseca, odnosno nisam imao gde da se zarazim novim virusom. Međutim, zbog obostrane upale pluća sam hospitalizovan - rekao je pacijent.

Stanje pacijenta se poboljšalo, negativan na testovima

Prema rečima Dmitrija, bolnički uslovi u Komunarki su odlični i primećuje da mu se zdravstveno stanje poboljšalo.

- Ozdravljam, više skoro i da ne kašljem, testirao sam se na virus korona dva puta i oba testa su negativna, a ukoliko i treći test bude negativan, otpustiće me iz bolnice - rekao je Dmitrij.

Vest o susretu s predsednikom

Pacijent je od prvog dana u Komunarki pisao putem "Telegram-kanala" o tome kako mu prolaze dani u bolnici.

- Za 24 časa imao sam 350 pratilaca na "Telegramu". Posle objave o predsednikovoj poseti bolnici i mog susreta sa njim – taj broj je skočio na dve hiljade - izjavio je Dmitrij.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.