PRELEPA VEST KONAČNO STIGLA U SRBIJU: Prvi IZLEČENI od korone dobio BEBU
ilustracija, Foto: AP, Ilustracija

posle korone prinova

PRELEPA VEST KONAČNO STIGLA U SRBIJU: Prvi IZLEČENI od korone dobio BEBU

Čačanin Nemanja Matić danas je po drugi put postao otac

Objavljeno:

Matić se, kako saznajemo, nalazi kod kuće u Čačku sa starijim detetom, a supruga se porodila u Beogradu. On se odmah nakon izlaska sa klinike vratio kućnim obavezama, presrećan što će u domu sačekekati prinovu

Čačanin Nemanja Matić, inženjer, koji je pre nekoliko dana otpušten sa Infektivne klinike u Begradu kao izlečen od korona virusa, danas je po drugi put postao otac. Ovu lepu vest potvrdio je u sredu šef Radnog tima za praćenje širenja korona virusa u Čačku dr Mihailo Luković, infektolog i epidemiolog.

Matić se, kako saznajemo, nalazi kod kuće u Čačku sa starijim detetom, a supruga se porodila u Beogradu. On se odmah nakon izlaska sa klinike vratio kućnim obavezama, presrećan što će u domu sačekati prinovu.

Inače, Matić je bio prvi zaraženi u gradu na Moravi, a bio je radno angažovan u kampu u Pakovraću, gde su smešteni kineski neimari, koji rade na izgradnji auto-puta od Požege do Preljine.

Od simptoma je prvo osetio temperaturu i bol u grlu, odmah je testiran i bio pozitivan. Nakon pet dana test je pokazao da je negativan, pa je posle isteka izolacije otpušten kući, gde će takođe biti u izolaciji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.