ZORICA JE U LOŠEM STANJU, ZORAN JE POD STRESOM! Vladimir Marjanović ni kapiju ne otvara, rekao je SVE O PISMU
Vladimir Marjanović, Foto: Printscreen/ Pink TV

PROGOVORIO JE!

ZORICA JE U LOŠEM STANJU, ZORAN JE POD STRESOM! Vladimir Marjanović ni kapiju ne otvara, rekao je SVE O PISMU

Ovo pismo uzburkalo je javnost u Srbiji i bilo je glavna vest u svim medijima

Objavljeno:

Zoran Marjanović vrlo je potresen zbog pisma koje je stiglo na adresu suda, a u kojem se navodi da je njegova supruga naručila ubistvo Jelene Marjanović.

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge, počelo je 5. novembra, a na samom početku glavnog pretresa sudija je podelila odbrani, tužilaštvu i optuženom po primerak misterioznog pisma koje je stiglo na adresu suda, a poslato je iz Švajcarske.

U pismu, kako se ubrzo saznalo, naveden je navodni ubica Jelene Marjanović, a kao navodni naručilac istog navodi se majka Zorana Marjanovića, Zorica. Ime navodnog ubice je označeno kao Dragoje Milinković. Ovaj Pribojac koji je dugo živeo u Švajcarskoj rekao je za Pink.rs da se radi o klasičnoj nameštaljci koju mu kuje bivša žena, sa ciljem da mu "od života napravi pakao".

Ovo pismo uzburkalo je javnost u Srbiji i bilo je glavna vest u svim medijima. Sve ostalo sa suđenja koje je u utorak održano u Palati pravde praktično je palo u drugi plan. S tim u vezi, advokati Zorana Marjanovića insistirali su, gostujući na TV Pink, da nadležni reaguju i otkriju "ko i zašto remeti postupak".

Zoranovog otac Vladimir Marjanović, međutim, novinarima Pinka rekao je da Zoran ne želi pred kamere i samo je kratko, preko ograde, prokomentarisao da je njegova supruga, a Zoranova majka, Zorica u jako lošem stanju i da joj je teško zbog optužbi koje je anonimni autor izneo u psimu. Dodaje da je i Zoran pod stresom zbog cele situacije i da "odmara".

- Ne znam kakav legitimitet se daje anonimnom pismu… To nije normalno. To je zaista... To je takva budalaština! – kaže Vladimir Marjanović za Pink.

Govoreći o pozivu za svedočenje koji su dobili članovi porodice Marjanović i o tome da li će se odazvati, budući da imaju pravo da svedočenje odbiju, Vladimir kratko odgovara:

"Kako kažu advokati, tako radimo."

U nastavku pogledajte snimak:

Podsetimo, Zoran Marjanović optužen je da je pre tri i po godine, 2. aprila 2016. svirepo ubio svoju suprugu, a pred Višim sudom 05. novembra ponovo se izjasnio kao nevin za delo koje mu se stavlja na teret.

Sledeće ročište zakazano je za 25. decembar, kada se očekuje da na njemu svedoče članovi porodice Marjanović: otac Vladimir, brat Miloš, snaja Milica, sin Uroš i majka Zorica.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.