ZORAN MARJANOVIĆ ZARAĐUJE IZMEĐU 100 I 200 HILJADA MESEČNO! Pred sudom je rekao od čega se izdržava!
Marjanović u sudnici govorio i o zaradi, Foto: Aleksandar Stojanović

nije mogao da bude određen

ZORAN MARJANOVIĆ ZARAĐUJE IZMEĐU 100 I 200 HILJADA MESEČNO! Pred sudom je rekao od čega se izdržava!

On je takođe napomenuo kako izdržavanje malog deteta nije jednostavno, te kako mu Jelenina rodbina uopšte ne pomaže

Objavljeno: 08.11.2019. 09:15h
  • 94

Protiv Zorana Marjanovića podignuta je optužnica za ubistvo supruge Jelene Marjanović. On se pred Višim sudom u Beogradu našao u utorak, gde je izneo svoju odbranu, ali i odgovarao na pitanje odbrane i suda. 

Na pitanje sudije o tome koliko mesečno zarađuje Zoran isprva nije mogao da da konkretan odgovor, ali je rekao kako na šestomesečnom nivou prima isplatu za autorska prava, budući da je kompozitor, te da se njegova mesečna primanja kreću između 100.000 i 200.000 dinara u zavisnosti od toga koliko posla ima u mesecu. 

On je takođe napomenuo kako izdržavanje malog deteta nije jednostavno, te kako mu Jelenina rodbina uopšte ne pomaže. Rekao je i da su kuću Jelenine majke uzeli i iznajmili nepoznatim ljudima. 

- Nisu me nikada pitali čak ni da mi daju nešto od tog novca koji uzimaju za Rentu za Janu - rekao je Marjanović. 

Podsetimo, Marjanović  je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pevače. Muziku i aranžman za pesmu "Ovo mora da se zalije" Anice Milenković, pisao je upravo Zoran! Ni Ana Bekuta nije odolela "čarima" Zorana, pa je on za nju napravio nekoliko pesama "Sačuvaj mi mesto", "Konak" Jedan od najvećih hitova je pesma koju izvodi Tanja Savić "Zlatnik", delo je takođe upravo glavnooptuženog u slučaju ubistva Jelene Marjanović, njenog supruga Zorana.  Bane Mojićević ima nekoliko Zoranovih pesama... "Digni me pao sam" Dinče takođe se nalazi na ovoj listi. Nije ni Rada Manojlović ostala bez pesme.

Jelena Marjanović je misteriozno nestala 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Crvenki kod Borče, dok su je suprug i ćerka Jana navodno čekali na kraju nasipa.

Tog trenutka joj se izgubio svaki trag, a telo je nađeno sutradan u kanalu punom vode u naselju Crvenka u Borči, nedaleko od mesta gde je navodno trčala. Obdukcija je pokazala da je Jelena ubijena sa najmanje devet udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, dok joj je od siline udaraca polomljeno i nekoliko zuba. Od tada je saslušan veliki broj svedoka, među kojima su i građani Crvenke koji žive u blizini nasipa. U Više javno tužilaštvo u Beogradu bili su pozivani i članovi porodice Marjanović, ali su oni iskoristili svoje zakonsko pravo da ne svedoče u procesu koji se vodi protiv člana njihove porodice.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media