DRAGOJE ĆE BITI POSLAT U ZATVOR ZA MALOLETNIKE, A SADA SE ZNA RAZLOG! Osumnjičeni za Jelenino ubistvo u ŠOKU
Dragoje Milinković, Foto: Privatna arhiva, Printscreen

NIJE SE NADAO

DRAGOJE ĆE BITI POSLAT U ZATVOR ZA MALOLETNIKE, A SADA SE ZNA RAZLOG! Osumnjičeni za Jelenino ubistvo u ŠOKU

Kako se saznaje, Osnovni sud u Priboju osudio je Milinkovića na godinu dana zatvora jer je prevario trojicu mladića iz Trstenika, kojima je, navodno, uzeo veliki novac uz obećanje da će im naći posao u Švajcarskoj

Objavljeno:

On je ranije bio osuđen za to delo i nekoliko godina je izbegavao odlazak na robiju, pa je odmah po hapšenju upućen na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni zavod za maloletnike u Valjevu.

To što će Milinković deliti zatvorske dane sa maloletnicima nije neuobičajena stvar i reč je o administrativnim razlozima, piše Informer.

Dragoje je, naime, rodom iz Priboja, a svi iz toga dela Srbije koji su osuđeni za lakša krivična dela šalju se mahom u valjevski zatvor u kom se, između ostalog, nalaze i maloletnici.

Kako se saznaje, Osnovni sud u Priboju osudio je Milinkovića na godinu dana zatvora jer je prevario trojicu mladića iz Trstenika, kojima je, navodno, uzeo veliki novac uz obećanje da će im naći posao u Švajcarskoj.

Ista trojica mladića su ga, otela 22. aprila 2015. godine u okolini Kruševca pa su ga pretukli i uzeli mu 16.500 evra. Dragoje je potom osuđen za prevaru, ali ova trojica nisu za otmicu, nasilje i pljačku.

Prethodnih godina Dragoje se krio u Švajcarskoj i Nemačkoj gde je čekao da zastari kazna za prevaru, ai je 22. oktobra u Viši sud u Beograd stiglo anonimno pismo u kom se tvrdi da je on pre tri i po godine za pare ubio Jelenu Marjanović, po nalogu njene svekrve Zorice. Dragoje se istig trenutka oglasio iz Nemačke tvrdeći da je to notorna laž i da mu sve smešta bivša supruga, s kojom se spori oko imovine.

Želeći da, kako je rekao, spere ljagu sa svog imena i da na poligrafu demantuje optužbe za ubistvo, u sredu uveče došao je za Beograd, gde je posle samo nekoliko sati uhapšen zbog izdržavanja zatvorske kazne.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.