HITNO JE REAGOVAO! ADVOKAT DRAGOJA KOG kojeg su optužili da je UBIO JELENU MARJANOVIĆ morao je da se oglasi!
Dragoje Milinković, Foto: Privatna arhiva, Printscreen

SVEŽE INFORMACIJE!

HITNO JE REAGOVAO! ADVOKAT DRAGOJA KOG kojeg su optužili da je UBIO JELENU MARJANOVIĆ morao je da se oglasi!

Dragoje Milinković, koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica Jelena Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu

Objavljeno:

Milinkovićev advokat kaže da je već postojala poternica koju je domaća policija izdala za Milinkovićem, a zbog slučaja iz 2015. godine.

Dragoje Milinković, koji je preko anonimnog pisma koje je stiglo u sud označen kao ubica Jelena Marjanović, uhapšen je sinoć u Beogradu.

- Mogu da potvrdim da je uhapšen sinoć u stanu u Beogradu. Naime, sinoć je došao iz inostranstva, nakon čega je odmah priveden. On je insistirao da bude poligrafski testiran u slučaju ubistva Jelene Marjanović za šta je lažno osumnjičen - kaže za medije advokat Predrag Savić.

Ističe da je protiv Milinkovića poveden krivični postupak još 2015. godine, a krivični,postupak vodi se i protiv onih koji su ga napali i naneli mu lakše telesne,povrede.

- Nisam tačno upućen u taj slučaj, ali znam da je osumnjičen za prevaru - kaže Savić. Ističe da je za njim postojala poternica naših organa, za koju se znalo, i da je sve bilo u skladu sa postojećim stanjem i prema zakonu je lišen slobode.

To što srpski organi nisu prihvatili Milinkovićevo insistiranje da ide na poligraf,u vezi sa "pismom iz Švajcerske" znak je, kako ističe za Pink.rs advokat, da je,jasno da se radi o budalaštini.

- Ovo je čisto izvršenje krivične sankcije. Čim je došao u stan, kako mi je rekla njegova supruga, lišen je slobode - kaže Savić za medije.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.