JANA JE RADOZNALO DETE, TAD JE VOLELA ŽIVOTINJICE... Kako je Zoran Marjanović u sudnici govorio o ćerki?
Zoran Marjanović u sudnici pominjao i ćerku, Foto: Aleksandar Stojanović

dirljivo

JANA JE RADOZNALO DETE, TAD JE VOLELA ŽIVOTINJICE... Kako je Zoran Marjanović u sudnici govorio o ćerki?

Rekao je kako je Jana bila izuzetno vezana za majku, te kako je Jelena uvek imala telefon kod sebe kada se odvajala od svoje ćerke

Objavljeno:

Zoran Marjanović prvi put je izneo javno svoju odbranu juče u Palati pravde u Beogradu. Izjasnio se rečima: "Nisam kriv!", a onda počeo da govori o događajima koji su prethodili ubistvu njegove supruge pevačice "Granda" Jelene Marjanović.

On je u nekoliko navrata govorio i o svom odnosu sa ćerkom Janom, o tome kakvo je ona dete, ali i o njenom odnosu sa majkom.

Rekao je kako je Jana bila izuzetno vezana za majku, te kako je Jelena uvek imala telefon kod sebe kada se odvajala od svoje ćerke. Razlog tome je to što je Jana umela da je traži čak i onda kada je bila sa njim, pa bi je on pozivao da se vrati.

Kobnog dana, prema njegovim rečima, Jelena je ustala rano zbog Jane, ali i da bi završila "obaveze po kući".

- Jelena je ustajala ranije zbog Jane. Ja sam se budio kasnije. Tog dana je moj sin Uroš položio vozački. Došao je na kratko, čestitali smo mu i on je otišao sa drugovima. Jelena je trebala da završi obaveze u kući i oko ručka, nakon čega smo po dogovoru trebali da odemo na Labudovo jezero gde je obično trčala. Trenirala je da bi smršala. Jelena je vozila prema tamo, a ja sam bio na suvozačevom mestu sa Janom u krilu. Uvek smo vodili Janu kada je ona trenirala, koristili smo to vreme da bismo i dete izveli u štenju - ispričao je Marjanović u sudnici.

Nakon što je Jelena uvidela da je gužva na Labudovom jezeru nastavila je prema nasipu u Crvenki ne gaseći kola. Kada su se parkirali i izašli iz automobila ključeve je dala Zoranu. Na Janin zahtev dala joj je vijaču koju je ponela za trening, zategla učkur na trenerci i otišla da trči. Jelenu je poslednji put živu video perifernim vidom kako se penje uz nasip, jer je kako kaže Jana potrčala za kozama koje su se u trku pojavile na mestu na kome su se nalazili.

- Bilo je vreme kada je krpelja bilo mnogo. Sprečavao sam je da im se približi. Nisam više obraća pažnju na nasip i na Jelenu. Jana je preskakala vijaču, više se trudila, jer je vijača bila velika. Posle nekog vremena krenuli smo u laganu šetnju. Jana je radoznalo dete, tada je volela životinjice i da zapitkuje o njima. S desne strane nasipa nalazi se šuma i životinje, pa smo na tu stranu bili skoncentrisani. Jana i danas voli životinje, i sada ima gomilu nekih životinjica - ispričao je Zoran pred punom sudnicom.

U trenucima, kada je prema njegovim rečima počeo da paniči zbog Jeleninog nestanka, dozivao je iz sveg glasa pred Janom, a ona je ćutke išla pored njega. Kasnije je samo konstatovala: "Mama je nestala".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.