JELENA JE TRPELA TORTURU! Njena svekrva je VRAČALA Dragoju, pa mu do detalja OBJASNILA KAKO DA UBIJE PEVAČICU
Zorica Marjanović, Foto: Filip Plavčić, Na fotografiji: Zorica Marjanović

SUMNJIVA POZADINA

JELENA JE TRPELA TORTURU! Njena svekrva je VRAČALA Dragoju, pa mu do detalja OBJASNILA KAKO DA UBIJE PEVAČICU

Kao motiv ubistva u pismu se navode "zle emocije koje je prema snaji gajila Zorica Marjanović"

Objavljeno: 14:00h

Anonimno pismo iz Švajcarske, koje je juče tužilaštvu, odbrani i optuženom Zoranu Marjanoviću dala na uvid Jelena Škulić napravilo je haos. Naime, u tom pismu navodi se kako je Dragoje Milinković iz Priboja ubica Jelene Marjanović, te kako je nalogodavac ubistva Zoranova majka Zorica Marjanović.

On je kod Zorice, kako se u pismu navodi, dolazio kako bi mu pomogla da "prebrodi krizu, jer se o njoj govori kao o jednoj jakoj i moćnoj ženi. Tražio je od nje način da naudi ljudima u poslu kako bi pridobio moć, što mu je ona i omogućavala".

Kao motiv ubistva u pismu se navode "zle emocije koje je prema snaji gajila Zorica Marjanović".

- Motiv Jelenine svekrve je imovinska dobit i dokazivanje moći nad žrtvom. Sva nasleđena imovina Jelene Marjanović bi se slila u kuću Marjanovića. Kad je Jelena postala popularna, stvorili su se uslovi da se izvuče iz pakla familije Marjanović. Odrekla se nasledstva od oca i izazvala bes u kući Marjanovića, oni su bili besni jer su tim njenim odricanjem izgubili nekretninu velike vrednosti - tvrdi anonimni pošiljalac i navodi da je svekrva tada ponudila biznismenu da za novac ubije Jelenu.

Na pet kucanih stranica opisano je i da je Dragoju, zvanom Drago Čekić, dala instrukcije gde će kobnog 2. aprila 2016. Jelena trčati. Da bi bila sigurna da će toga dana njena snaja biti na nasipu, kako se tvrdi, skovala je plan da ubedi sina Zorana da sa Jelenom ode na trčanje.

- Ubica je znao gde će trčati pevačica i tu ju je sačekao po Zoričinim instrukcijama. Izvršio je zločin tupim predmetom i iskalio svoj bes i mržnju koju je gajio prema drugoj osobi na njoj. Poznat je po nadimku Drago Čekić jer je najčešće tako napadao svoje žrtve i ranije, koristio je hladno oružje. Po izvršenju zločina se presvukao, na kanalu umio i oprao ruke, stavio stvari u torbu i za dva sata stigao pešice do Starog grada, gde se otarasio svoje torbe - tvrdi autor pisma.

Takođe, autor pisca optužuje Zoricu Marjanović kako je vradžbinama u smrt oterala i članove Jelenine porodice.

- Jelena je godinama trpela torturu u kući Marjanovića, a svekrva joj je vradžbinama poslala najmilije u smrt. Prvo Jelenin otac, pa stric, na kraju i njena majka - stoji u pismu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.