OVOG ČOVEKA JE MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA UNAJMILA DA UBIJE JELENU? Već je varao putnike, pravdao se da je pokraden
Zorica Marjanović i Dragoje Milinković, Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Printscreen/Facebook/Dragoje Milinković

DA LI JE ON UBICA?

OVOG ČOVEKA JE MAJKA ZORANA MARJANOVIĆA UNAJMILA DA UBIJE JELENU? Već je varao putnike, pravdao se da je pokraden

Milinkovićevo ime ranije je u javnosti dovođeno u vezu s prevarama

Objavljeno: 12:09h
Jovana Korica

Suđenje Zoranu Marjanović za ubistvo supruge pevačice Jelene Marjanović počelo je juče u Palati pravde u Beogradu. Optuženi je sam izneo svoju odbranu prvi put u javnosti, a šok je izazvalo misteriozno anonimno pismo iz Švajcarske koje je na adresu suda stiglo 22. oktobra, a u kome se pominje ime Dragoja Milinkovića kao ubice pevačice.

Ovim povodom kontaktirali smo s bliskim članom njegove porodice.

Podsetimo, prema navodima iz anonimnog pisma, naručilac ubistva je navodno Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, koja mu je ponudila da za novac ubije njenu snaju. Svekrva je gajila strašnu mržnju prema Jeleni, koja je bila lepa, talentovana, popularna, uspešna, dobra osoba i majka, sve ono što ona nikad nije bila, ali je motiv zločina bio novac, tvrdi pošiljalac pisma.

Milinkovićevo ime ranije je u javnosti dovođeno u vezu sa prevarama.

U decembru mesecu 2016. godine putnici turističke agencije “Delfin travel 011” (u njegovom vlasništvu) ostali su uskraćeni za novogodišnje aranžmane, jer ih je vlasnik obavestio da je pokraden i da otkazuje aranžmane!

Milinković je i pre te agencije imao turističku agenciju “Džet set travel”, a u maju mesecu u istoj godini oduzeta joj je licenca za organizaciju turističkih putovanja, jer je ostavio bez aranžmana 225 građana. U Ministarstvu turizma tada su potvrdili da je licenca “Džet set travelu” oduzeta 30. maja. Samo dve nedelje kasnije, na ime Tanje Čakarević, osniva se “Delfin travel 011”, a rešenjem od 23. avgusta, umesto nje u Agenciji za privredne registre upisuje se kao jedini vlasnik Milinković.

Hronologija poslovanja

Dragoje Milinković u vlasništvu ima četiri firme:

* “Džet set travel 2016” se ne bavi turizmom i nema licencu.

* “Cepelin travel doo Beograd” je licencu dobio 21.10.2014, a obrisan je 21.10.2016. po zahtevu vlasnika.

* “Džet set travelu doo Beograd” 30. maja 2016. oduzeta licenca dok je agencija bila na Milinkoviću, a 6. juna 2016. prebacuje firmu na drugog vlasnika u Novom Sadu.

* “Delfin travel 011” Tanja Čakarević osniva 16. juna 2016, a 23. avgusta se prebacuje na Dragoja Milinkovića.

Supruga njegovog rođaka

Supruga Milinkovićevog rođaka za Espreso.co.rs rekla je kako je on proteran iz Švajcarske, te kako su mnogi članovi porodice prekinuli svaku komunikaciju sa njim.

- Mog muža često zabunom dovode u vezu s njegovim poslovima, jer imaju slično ime. On je bukvalno proteran iz Švajcarske zbog ilegalnih poslova. Neprestano otvara i zatvara neke firme - rekla je ona za Espreso.co.rs.

Na pitanje o tome da li je on nekada došao u kontakt sa ubijenom pevačicom Jelenom Marjanović ova žena tvrdi kako ne zna.

- To zaista ne znam, ali znam da je ranije držao neku diskoteku u Vojvodini, mislim u Novom Sadru - zaključila je ova žena.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.