MA KAKVI KNELE, ARKAN, LEGIJA, GIŠKA: Stjuart JAT-a bio je najveća faca 90-TIH koja je HARALA BEOGRADOM!
Kriminalci devedesetih, Foto: Profimedia, Privatna arhiva

LEGENDE DEVEDESETIH

MA KAKVI KNELE, ARKAN, LEGIJA, GIŠKA: Stjuart JAT-a bio je najveća faca 90-TIH koja je HARALA BEOGRADOM!

Gira je devojkama bio prozor u svet, koji im je iz Njujorka donosio razne sitnice

Objavljeno:

Više od 25 godina svakodnevno se priča o kriminalcima koji su devedesetih godina harali Beogradom. U svim tim pričama, često i urbanim legendama, najčešće se govori o Kneletu, Giški, Arkanu, Legiji... A niko ne zna da je, zapravo, najveća faca bio jedan stjuard JAT-a.

Popularni Gira je, naime, bio glavni šmeker devedesetih. Uvek je i svuda išao sa gomilom stjuardesa, pa tako imao apsolutnu dominaciju nad svim akterima noćnog života.

Sa svojom ID karticom JAT-a mogao je da uvede svakoga u bilo koji noćni klub za koji se tražila članska karta. Samim tim, bio je jedan od retkih koji je mogao da uđe u "Nanu", "Ric", "Šesticu".

I ne samo to. Gira je devojkama bio prozor u svet, koji im je iz Njujorka donosio razne sitnice.

Poznato je da je kabinsko osoblje tih godina dosta zarađivalo, kao i da se iz Beograda išlo direktnim letovima ka svim kontinentima, pa ne čudi što su stjuardi i stjuardese bili toliko popularni.

Giri se posle devedesetih izgubio svaki trag, pa nismo sigurni šta se sa njim desilo. Ali, ako je suditi prema informacijama koje smo dobili o njemu, on je znao kako da proživi mladost.

Više o legendama devedesetih:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.