SVI POMINJU NEKOG KNELETA, KAKO JE ON MNOGO JAK... Ja sam završio u zatvoru, a on MRTAV! Ispovest Lepog sa Voždovca
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Kurir

LEGENDE DEVEDESETIH

SVI POMINJU NEKOG KNELETA, KAKO JE ON MNOGO JAK... Ja sam završio u zatvoru, a on MRTAV! Ispovest Lepog sa Voždovca

I dan danas bismo bili dobri drugovi da je živ - rekao je Lepi

Objavljeno:

Zoran Branković Lepi, momak sa voždovačkog asfalta i legenda devedesetih, ranije je pričao o tome kako je planirao da opljačka Željka Ražnatovića Arkana, zbog čega Miloradu Ulemeku Legiji menjaju stražu na 2-3 meseca. Takođe, više puta govorio je i o svom prijateljstvu sa Kneletom.

Jedna takva anegdota momka koji se sa okrutnim Kneletom družio godinama objavljena je na Fejsbuk grupi "Legende devedesetih".

Ono što je Lepi ispričao o Kneletu prenosimo vam u celosti:

Zoran Branković Lepi:

- Knele i ja smo se družili kao klinci, igrali smo fudbal i posle dizali tegove zajedno. Mi smo ga zvali Bucić, jer su njegovog oca Dušana zvali Buca. On je branio Kneletu da se druži sa nama Brankovićima jer smo važili za nemirne i problematične. Kasnije sam završio u popravnom domu i kad sam izašao, čujem svi pominju nekog Kneleta, kako je on mnogo jak, hrabar i opasan, ja kažem da mi dovedu tog Kneleta, ono dolazi Bucić! Onda smo nastavili druženje. Voleo je ferke, voleo je i da izlazi, svuda smo išli po gradu, zezali se, mada je voleo da pravi frke. Tri puta sam mu zamerio što se kačio sa nekim ljudima. Prvo, dozvolio je sebi da Mlađa i Vulić dođu ispred diskoteke Luv, pored Kneletove i moje zgrade i da pripucaju na njega.

- Drugi put sam mu zamerio što se zakačio sa Zvezdarcima kad su u diskoteku Luv došli Kiza Džambas i Šljuka, pa je Knele pozvao Šljuku da izađu napolje na fer. Ja sam to zaustavio i ubedio ga da zakažu neki drugi put na neutralnom terenu. Treći put je izbila frka sa Kneletom i mojim pokojnim mlađim bratom Goranom Rukijem kad smo se Knele i ja pobili na fer. Tu sam mu zamerio što je pao pod uticaj nekih klinaca balavaca koji su ga huškali na mene. Mi smo se odmah tu pomirli, a ja sam te momke propustio kroz šake i rekao im da ne treba da navijaju da se tuku prijatelji međusobno. Knele i ja smo se posle toga izljubili i otišli zajedno na piće. I dan danas bismo bili dobri drugovi da je živ. Mnogo smo se družili. Čak smo spavali zajedno u istom krevetu kad sam bio ranjen, a on izašao iz CZ-a, dolazio je stalno kod mene, ja nisam mogao da ustajem, pravio mi je društvo, gledali smo filmove po ceo dan, a kad zaspim, on se išunja, pa se kasnije opet vrati i tako... Znači baš smo dobri drugovi bili. Posle sam ja završio u zatvoru, a on je poginuo.

Više o Kneletu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.