DEVOJČICA (6) IZ MELENACA ISPRIČALA KAKO JU JE OČUH ZLOSTAVLJAO! Stručnjaci misle da je SVE ISTINA
Ilustracija, Policija, Foto: Facebook

jezivo

DEVOJČICA (6) IZ MELENACA ISPRIČALA KAKO JU JE OČUH ZLOSTAVLJAO! Stručnjaci misle da je SVE ISTINA

Stručnjaci koji rade na slučaju su procenili da devojčica govori istinu

Objavljeno:

Izjava šestogodišnje devojčice za koju se sumnja da je seksualno uznemiravao otac Živica Ć. (42) iz sela Melenci kod Zrenjanina, a u kojoj govori užasne detalje o torturi koju je proživljavala, autentična je po proceni stručnjaka.

Nakon razgovora sa šestogodišnjom devojčicom, koja je ispitana u okviru istrage protiv njenog očuha Živice Ć., kog je majka devojčice, a njegova nevenčana supruga Z. R. prijavila za seksualno nasilje, stručnjaci koji rade na slučaju su procenili da devojčica govori istinu.

- Izveštaj Centra za socijalni rad biće ključni dokaz u postupku koji se vodi protiv Živice, s obzirom na to da dete do sedam godina nema procesnu sposobnost. Samim tim, ono što predstavnik Centra za socijalni rad napiše, odnosno njegov izveštaj je pisani dokaz. Njega brani onaj ko ga je napisao u svojstvu svedoka.

Podsećanja radi, izvor je ispričao je da je šestogodišnjakinja rekla da ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju bolelo, te je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće.

- Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio svoj polni organ i dodirivao se - rekao je ranije izvor upućen u slučaj i dodao da tu nije kraj, već da je devojčica pričala i o raznim gnusobama koje su pratile to seksualno nasilje. Devojčica je kazala i da ju je očuh navodio i da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem". Još užasa isplivalo je davanjem izjava članova porodice osumnjičenog. Naime, Živičina majka navodno je priznala da ju je sin kao mladić, pre 25 godina, silovao. Iz Višeg tužilaštva u Zrenjaninu na pitanja "Blica" povodom ovog slučaja odgovoreno je da "neće davati informacije o konkretnom predmetu".

Živica Ć. uhapšen je nakon što ga je Z. R. prijavila zbog seksualnog nasilja nad njenim ćerkama uzrasta šest i tri godine, od kojih je mlađe dete njegovo. Stručnjaci su obavili razgovor sa devojčicom, lekari su pregledali devojčice i kako nam je nezvanično rečeno, utvrdili da nemaju vidljive povrede, a zbog visokog rizika po njihovu bezbednost majka i ćerke smeštene su u sigurnu kuću.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.