27 DANA GA NEMA, NI TRAGA, NI GLASA OD NJEGA! Porodica nedeljama traži Miroslava, krenuo je motorom ka Zrenjaninu
Nestali Miroslav Armacki (23), Foto: Printscreen/Facebook

Nestali

27 DANA GA NEMA, NI TRAGA, NI GLASA OD NJEGA! Porodica nedeljama traži Miroslava, krenuo je motorom ka Zrenjaninu

Mladić je poslednji put viđen 4. jula

Objavljeno:

Porodica i prijatelji već 27 dana neprestano tragaju za Miroslavom Armackim (23) iz Melenaca, koji je nestao bez traga na potezu između Melenaca i Zrenjanina. Intenzivna potraga do sada nije donela rezultata, ali neutešna porodica ne odustaje da pronađe mladića koji je nestao bez traga...

Miroslav Armacki je poslednji put viđen 4. jula kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu, zbog čega se ovaj teren danima detaljno pretraživao. U akciju su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se do sada nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim.

Uprkos tome, njegova porodica ne odustaje.

- Potraga i dalje traje, trajaće sve dok ga ne nađemo. Nadležni nisu imali nikakvih informacija do sada i rekli su nam da će nas obavestiti ukoliko dobiju neka nova saznanja - kaže njegov brat Aleksandar za "Blic" dodajući da su do sada pretražili "svaki kutak na potezu gde se sumnja da je Miroslav nestao".

foto: Nestali Srbija

Kao što je ranije ispričao, potraga za njim proširena je na obližnje atare i puteve oko Melenaca, Zrenjanina, Elmira. Apelu za pomoć odazvali su se piloti aerodroma "Ečka" koji su svojom letelicom više puta pretražili teren, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić koji je poslao čoveka sa dronom. Međutim, od Miroslava ni gotovo mesec dana kasnije nema traga.

Kako se fotografija nestalog mladića proširila društvenim mrežama, počeli su da kruže zluradi komentari i neistine, koje je Aleksandar demantovao rekavši da je njegov brat Miroslav sasvim običan mladić, koji se nikada nije bavio kriminalnim radnjama niti je imao posla s policijom. Takođe, pojavila se i informacija da je pronađen mladićev motor, što on kaže da, takođe, nije istina.

Podsetimo, Miroslav Armacki je u trenutku nestanka na sebi imao maskirne pantalone, sivu trenerku sa zelenim linijama kod ramena i maslinaste patike. Nestao je, kako se pretpostavlja, oko 22 sata. Visok je 170 centimetara, težak 80 kilograma.

Porodica i prijatelji kao i nadležni iz Registra nestalih lica gde je registrovan, apeluju na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Miroslavu da se obrate njima ili policiji.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.