VELIKA RASPRODAJA DO ISTEKA ZALIHA: 100% kožna italijanska obuća za muškarce sa stilom po neverovatnim cenama!
Ilustracija, Foto: Promo

ne propustite

VELIKA RASPRODAJA DO ISTEKA ZALIHA: 100% kožna italijanska obuća za muškarce sa stilom po neverovatnim cenama!

Uz ove cipele bićete sinonim za stilizovanog i negovanog muškarca, a Vaš novčanik neće ostati prazan

Objavljeno:

Ceo svet zna da su Italijani najveći kreatori svih modnih trendova, a i najveći poznavaoci mode.

Svaka osoba želi i mora da vodi računa o nezi svojih stopala, tako da je veoma bitno koliku kvalitetnu obuću nosimo. Nažalost, često nam se dešava da je baš ta kvalitetna obuća izuzetno skupa i van našeg budžeta koji možemo da priuštimo da izdvojimo za taj segment našeg života. Kombinacija modernog dizajna, sto odsto prirodne kože i pristupačne cene je nešto što ne smete propustiti ukoliko ste muškarac koji brine o svom izgledu i pojavi. Uz ove cipele bićete sinonim za stilizovanog i negovanog muškarca, a Vaš novčanik neće ostati prazan.

White Parrot 403 klasičan je model mokasina, obogaćen ukrasnom pertlom, pa odiše sportskom elegancijom. Dostupne su u plavoj, bordo i narandžastoj boji. Poručite ih OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom, po ceni od 3.290 RSD.

foto: Promo

Volite kežual, udobne, a opet efektne cipele? Poručite model Bruger 433! One su dostupne u prelepim nijansama teget i sive boje po sjajnoj ceni od 2.990 RSD. Ove kožne cipele mogu biti vaše! OVDE ih poručite, ili pozivom na 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko želite da uvek izgledate primećeno i elegantno, sa modelom Gierrepi 020 Monk ćete to postići. Sjajan model koji je pogodan za proleće, leto i jesen je dostupan u 3 boje - crnoj, teget i braon, po sniženoj ceni od 4.490 RSD. OVDE možete poručiti cipele, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Nešto elegantniji model mokasine je Landucci 802 Ocher. Svakoj odevnoj kombinaciji daće posebnu notu, jer će njihova boja obeležiti ovu sezonu. Dodatnu eleganciju daje im ukrasna traka, koja se završava u mašni. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom po ceni od 3.290 RSD.

foto: Promo

Jedan od mnogima omiljenih modela, cipele – Madrid 0379 fofo su takođe na sniženju! One su elegantne, efektne, idealne za sve generacije, vrlo modernog dizajna i veoma udobne, dostupne u crnoj i braon boji. Ovaj sjajan kožni model možete poručiti OVDE, po ceni od 2.990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ono što izdvaja model Black Prive project one F010 od ostalih modela iz ponude, jeste atraktivna boja, koja se lako uklapa u sve stilove odevanja, i sve prilike - elegantniji događaji, ili pak kežual dnevne varijante. Vrhunska koža od koje su izrađene, su samo još jedan od mnogih prednosti pomenutih mokasina. OVDE ih poručite, po ceni od 3.290 RSD ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Model Black prive italiano liscio odiše jednostavnošću, udobnošću i atraktivnošću. Mokasine su izrađene od 100% vrhunske, prave kože, a dostupne su u crnoj i teget boji. Njihova cena je 2.990 RSD, OVDE možete poručiti svoj par, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Akcijske cene traju do isteka zaliha.

* Celokupan asortiman, po sniženim cenama, možete OVDE pogledati.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.