BILA JE DIVNO DETE, A SADA JE SPUŠTAJU PORED MRTVE MAJKE! Strahoviti JECAJI na SAHRANI MLADE DEVOJKE!
Milica Pandurović, Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

BILA JE DIVNO DETE, A SADA JE SPUŠTAJU PORED MRTVE MAJKE! Strahoviti JECAJI na SAHRANI MLADE DEVOJKE!

Za život Miličine sestre od ujaka Teodore P. (16) lekari Kliničkog centra u Beogradu se i dalje bore

Objavljeno: 11.07.2019. 08:01h

Milica Pandurović (17), devojka koja je podlegla povredama u ponedeljak u čačanskoj bolnici, a koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći u nedelju uveče oko 23 časa u Trbušanima, sahranjena je u sredu na Trnavskom groblju. 

Na večni počinak devojku su ispratili mnogobrojni prijatelji, rodbina, komšije. Izjave saučešća u tišini, skemenjeni od bola, primali su njen otac Dejan, sestre Natalija i Tamara, brat Tihomir...

 

Samo pre nekoliko meseci na istom mestu su sahranili i Miličinu majku, koja je preminula zbog bolesti - rekli su poznanici ove porodice.

- Ne znam kako će izdržati ovaj udarac. Od prethodnog su se jedva i skoro oporavili, a sada ih zadesi ova tragedija. Milica je bila divno dete, igrala je u kulturno-umetničkom društvu, imala je mnogo prijatelja. Od sestre Teodore nije se odvajala - kažu sagovornici.

Za život Miličine sestre od ujaka Teodore P. (16), koja je takođe bila u automobilu sa Milicom, a koji je sleteo sa puta, lekari Kliničkog centra u Beogradu se i dalje bore. Ona je zadobila prelom petog i šestog vratnog pršljena.

Mladići koji su u trenutku udesa bili na vozačevom, odnosno suvozačevom mestu, lakše su povređeni i pušteni su na kućno lečenje.

Uzrok nesreće još nije poznat, a sumnja se na neprilagođenu brzinu.

(Espreso.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media