LEPA MILICA (17) JE POGINULA, A SESTRI TEODORI (16) JE POLOMLJENA KIČMA: Pretužan epilog nesreće kod Čačka!
Sestre nastradale u saobraćajnoj nesreći, Foto: Printscreen/facebook

tuga

LEPA MILICA (17) JE POGINULA, A SESTRI TEODORI (16) JE POLOMLJENA KIČMA: Pretužan epilog nesreće kod Čačka!

Prema prvim rezultatima istrage, uzrok nesreće je velika brzina

Objavljeno:

Milica Pandurović (17) iz Čačka nastradala je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju uveče u selu Trbušani, kad je auto u kom je bila na zadnjem sedištu velikom brzinom sleteo s puta!

U ovoj nesreći teško je povređena njena godinu dana mlađa sestra od ujaka Teodora Protić, kojoj je polomljena kičma. Vozač auta (21) i jedan mladić koji je bio na suvozačevom mestu samo su lakše povređeni.

Prema prvim rezultatima istrage, uzrok nesreće je velika brzina. Povređeni su hitno prevezeni u bolnicu, ali Milica je narednog dana podlegla povredama.

- Druga devojka je primljena u bolnicu sa teškim povredama, utvrđeno je da ima prelome petog i šestog vratnog pršljena. Ona je prebačena u Beograd, u Klinički centar Srbije. Dvojica mladića primljeni su sa lakim povredama na odeljenje hirurgije čačanske Opšte bolnice - izjavila je dr Biljana Kočović, portparolka bolnice u Čačku.

foto: Printscreen/facebook

Miličini prijatelji ispričali su nam da su u nedelju svi zajedno bili u provodu u Čačku. U jednom trenutku Milica i Teodora su odlučile da se provozaju sa dvojicom mladića, dok su ih prijateljice čekale u kafiću, kako prenose beogradski mediji.

- U gradu je u to vreme bio neverovatan pljusak, pa smo pomislili da su se oni negde sklonili dok ne prođe nevreme. Onda smo čuli strašnu vest da su imali udes na putu ka Trbušanima -priča Miličina drugarica.

Prijatelji i rođaci nastradale tinejdžerke ogorčeni su zbog ponašanja jednog od mladića iz auta, koji je posle nesreće objavljivao svoje slike iz bolnice na društvenim mrežama.

- Taj mladić je bio suvozač u autu. I on i vozač skoro da nisu imali ogrebotinu, i hvala Bogu na tome, ali je potpuno bezosećajno da se hvališu slikama iz bolnice u trenutku dok je Milica umirala, a Teodora se bori za život. Zato bih molio njihove roditelje da ih nauče empatiji i da poštuju bol drugih - poručio prijatelj porodice povređene devojke.

Inače, Miličina porodica je pre nekoliko meseci već doživela tragediju, kad joj je umrla majka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.