DARKO KOSTIĆ OPET IDE U ZATVOR! Policija ga hapsi, OVO je razlog!
Darko Kostić, Foto: Vladimir Sporčić

HAPŠENJE

DARKO KOSTIĆ OPET IDE U ZATVOR! Policija ga hapsi, OVO je razlog!

Sudija je obavestila njegovog advokata da je Kostić bio uredno pozvan i da će, s obzirom na to da izostanak nije opravdao, a nije ni došao, biti dat nalog policiji da ga dovede na sledeće ročište

Objavljeno:

Modrni kreator Darko Kostić biće priveden na sledeće suđenje zakazano za 30. jul, pošto se juče nije pojavio u Trećem osnovnom sudu, koji vodi postupak protiv njega zbog polnog uznemiravanja dvojice mladića, kao i omogućavanja uživanja droge jednom od njih.

Sudija je obavestila njegovog advokata da je Kostić bio uredno pozvan i da će, s obzirom na to da izostanak nije opravdao, a nije ni došao, biti dat nalog policiji da ga dovede na sledeće ročište.

Darko Kostić, podsetimo, bio je uhapšen 22. juna prošle godine zbog sumnje da je polno uznemiravao dvojicu mladića. Podsetimo, petnaestogodišnji L.J. optužio ga je da mu je podmetnuo preparat za potenciju i napastvovao ga.

- Juče je trebalo da bude saslušan i drugi oštećeni B.Š. ali ni on nije došao u sud. Međutim, za njega ne postoji dokaz da mu je poziv uručen - objasnio je izvor Kurira.

Ovaj mladić ranije je dao iskaz istražiteljima u kom je optužio modnog kreatora da ga je pozvao u njegov stan, u kom su zajedno konzumirali kokain, a da ga je onda uhvatio za međunožje, inicirajući seksualni odnos.

Kreator je ove optužbe dvojice mladića na početku suđenja negirao, tvrdeći da ih nije polno uznemiravao.

Inače, Kostić je i prošlog meseca bio akter incidenta u jednom lokalu u centru Beograda zbog kog je morala da interveniše policija. Navodno, on je sedeo u kafiću kada je iznenada ustao i počeo da lomi inventar bez ikakvog povoda.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.