DESILO SE PRAVO ČUDO! Kad su videli šta se dogodilo SA DEINOM RUKOM nakon poslednje operacije OSTALI SU U ŠOKU
Dea Đurđević, Foto: Printscreen / Youtube

ESPRESO OTKRIVA!

DESILO SE PRAVO ČUDO! Kad su videli šta se dogodilo SA DEINOM RUKOM nakon poslednje operacije OSTALI SU U ŠOKU

Mladen Mijatović, ekskluzivno za Espreso potvrdio da se Dea trenutno oseća dobro

Objavljeno:

Nakon saobraćajne nesreće koju je preživela i zbog koje je provela tri meseca na intenzivnoj nezi na VMA, njeno stanje je stabilizovano, ali je još tada bilo izvesno da voditeljku Deu Đurđević čeka još operacija. Tako je jedna od zahtevnijih izvedena pre nekoliko dana u strogoj tajnosti kada su mediji u pitanju. Naime, Dei su navodno presađeni nervi iz nogu, u povređenu ruku, kako bi lekari u potpunosti uspeli da vrate funkciju povređene ruke. Prema rečima izvora, operacija je bila zahtevna i trajala je nekoliko sati.

foto: Printscreen

Iako niko unapred nije mogao da zna da li će se presađeni nervi u potpunosti primiti, odnosno da li će funkcionisati u ruci, kao što su radili u donjim ekstremitetima, fascinatno je da se, kako izvor za Espreso tvrdi, kod Dee već vide prvi rezultati:

"Operacija je prošla bez ikakavih problema i poteškoća. Dea se odlično oseća. Jaka je kao i uvek, i već je počela da pomera ruku, što je šok za sve. Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo, međutim ona je očigledno u svemu drugačija. Njena snaga i optimizam su toliko veliki, da ne bi bilo nikakvo čudo, da se u mnogo kraćem roku nego što se očekuje, njena ruka potpuno oporavi. Ona sada treba opet da uči i da hoda, ali s obzirom na njenu želju, i volju, ona će i to brzo da savlada" - kaže izvor za Espreso.

foto: Filip Plavčić, Aleksandar Jovanović Cile, Printscreen Instagram/deadjurdjevic

Da bismo proverili ove navode kontaktirali smo voditeljkinog verenika i novinara Tv Pink, Mladena Mijatovića. Iako u žurbi, jer je upravo bio na putu ka bolnici, Mladen je potvrdio da je Dea posle operacije dobro.

"Svašta se nešto piše, i dosta se nagađa o stvarima o kojima se ni lekari ne usuđuju da imaju neke preciznije prognoze, ali - da. Istina je da je Dea trenutno okej. Operacija je prošla dobro, i sad polako, pa ćemo videti za dalje. Sve ide svojim tokovima i u skladu sa onim što su lekari odredili", rekao je Mijatović za Espreso, a na pitanje da li je moguće da se Dei kompletno vrati funkcija povređene ruke, on kaže:

foto: Printscreen Instagram

"Znate šta, definitivno je, da se ide ka tome, i da se na tome radi. I ona ima želju i volju, jaka je, borac je, i mi se svi naravno nadamo najboljem. E sada, da li će se vratiti skroz funkcija ili neće, na to zaista niko u ovom trenutku ne može da ima odgovor. Uz nju smo, ona je strpljiva i uporna i to je za sada najbitnije. Ali ima tu još dosta posla. Lekari će tu još dosta morati da rade, i ona naravno sa njima zajedno, i to je sasvim sigurno. Za sada kažem sve ide okej, pa polako. Treba za sve to vremena. Ona je do daljeg u bolnici, gde će opet kad za to dođe vreme i kad doktori budu procenili, moći da izlazi, kao što je to do sad radila", završava Mladen za Espreso.

Dea nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, ali je za medije rekla da se oseća dobro.

Podsetimo, upravo zbog intervencije, ona se nije pojavila u emisiji Ognjena Amidžića, gde je bila najavljena u utorak uveče. Kako je voditelj rekao, gostovanje je otkazano zbog Deinog zdravstvenog stanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ J. Veljković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.