MOJ BIVŠI MUŽ ČUME JE UBICA: Ivana Buha oštro oplela po KONTRAVERZNOM SURČINCU!
Ivana Buha / Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

OPTUŽBE

MOJ BIVŠI MUŽ ČUME JE UBICA: Ivana Buha oštro oplela po KONTRAVERZNOM SURČINCU!

Boji se za svoj život nakon što izađe iz zatvora....

Objavljeno:

Plašim se mog bivšeg muža Čumeta. Ko zna šta bi mogao da mi uradi kada u julu izađe sa robije. Znam da u zatvoru samo razmišlja kako da mi se osveti, to mi je potvrdio jedan njegov bivši cimer iz ćelije, jada se Ivana Buha (38) , bivša supruga kontraverznog Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta (54) , prenose beogradski mediji.

Muči je i proganja

Ivana je ogorčena jer ju je Čume nedavno tužio da ga je lažnim svodočenjem na sudu poslala na robiju. Prvi osnovni sud u Beogradu je prihvatio tu tužbu i zakazao joj početak suđenja za petak.

Ako se na sudu ispostavi da je Ivana lagala o svom bivšem mužu, Čume bi mogao da tuži državu za odštetu zbog neosnovane kazne zatvor, a Ivana bi mogla iza rešetaka do šest meseci.

Ivana međutim, i dalje tvrdi da je sve što je rekla na sudu o bivšem suprugu čista istina, a da on tužbom samo pokušava da je muči i proganja.

- Ovo je jedna u nizu besmislenih prijava protiv mene, Čume je do sada podneo više od 20 takvih. Čovek koji jedino ne laže kada izgovori sopstveno ime, počevši od zanimanja, pa na dalje, protiv mene piše prijave za lažno svedočenje!? Taj auto-limar, koji se lažno predstvlja kao avio-mehaničar, sve ovo radi u stanju teške panike i paranoje što će uskoro biti pokrenuta istraga protiv njega za ubistvo Zorana Petrovića Šempe iz 2998. Čume je ubica! - tvrdi Ivana.

Interesantno je, kaže ona, što u prijavi za lažno svedočenje Čume nije negirao optužbe za Šepino ubistvo.

- Sve što je Čume naveo u prijavi protiv mene je apsolutna laž. Naravno da mi nije uplaćivao alimentaciju, naravno da ga nisam ucenjivala ni za kakav novac i naravno da nisam ukrala stan na Vračaru od njegovog saradnika, kao što obojica tvrde. Krivična prijav protiv mene za taj stan odbačena je od strane tužilaštva kao neosnovana - navodi Ivana.

Dodaje da joj je Čumetov bivši cimer iz zatvora kazao da Buha po ceo dan samo razmišlja o tome kako da joj se osveti.

Ivani je posebno krivo i to što je u medijima u celom ovom slučaju ne vide "kao žrtvu, već o svemu pišu kao o nekakvoj surčinskoj saputnici".

Inače, Ivana i Čume su se prvi put našli na sudu zbog incidenta od 3. februara 2011. godine kada ga je ona prijavila da ju je pretukao u porodičnoj kući u Sručinu. Međutim, ubrzo je povukla tu prijavu, navodeći da se sama povredila kada joj je "pala tuš kabina na glavu".

Zatim je u novembru 2015. izbio novi incident u porodičnoj vili u Surčinu, kada je Ivana prijavila muža da je napao nju i dvojicu pripadnika njenog obezbeđenja.

Čume je ubrzo uhapšen i od tada se konstantno nalazi iza rešetaka, što u pritvoru, što u zatvoru, jer se u međuvremenu suočio sa brojnim drugim prijavama.

Čume na slobodi
Čume na slobodifoto: Dado Đilas

Brojne optužbe

Između ostalog, Ivana ga je prijavila da joj je poklonio ukradeni "ferari" , da joj je pretio iz zatvora i da je ugrožavao sigurnost policajcu iz njenog obezbeđenja Milanu Ljubenkoviću.

Tokom trajanja potpupka za ova i još nekoliko krivičnih dela Buha je morao da ogvoara i zbog vređanja tužioca Borisa Pavlovića, koga je nazvao kriminalcem.

Na kraju, Čume je objedninjenom kaznom osuđen na ukupno četiri godine i osam meseci, a sa robije bi trebalo da izađe polovinom jula.

Čume je ranije tvrdio da ga je Ivana ucenjivala i tražila mu da joj isplati tri miliona evra kako bi prestala da ga optužuje. Takođe je tvrdio da joj je policajac Ljubenović ljubavnik i da su zajedno smisli kako da izvuku od Buhe što više novca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.