PORODILA SE NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Zbog muža je prešla u islam, a sada mu je rodila sina!
Oksana Voevodina, Foto: Instagram printscreen

ruska lepotica

PORODILA SE NAJLEPŠA ŽENA SVETA: Zbog muža je prešla u islam, a sada mu je rodila sina!

Glamurozna Oksana Voevodina (25) je supurga Sultana Muhameda V Kelantanskog

Objavljeno:

Ruska lepotica koja se udala za kralja Malezije koji se zbog nje iznenada odrekao trona, sada je rodila kraljevsku bebu.

Glamurozna Oksana Voevodina (25) je supurga Sultana Muhameda V Kelantanskog, a svadbu su imali u novembru prošle godine u Moskvi.

Međutim, kralj je zbog nje morao da abdicira ranije ove godine, kada su se pojavile njene nage fotografije iz "prošlog života" kada je bila rijaliti zvezda u Rusiji.

Oksana je sada objavila da je rodila sina 21. maja, a to je njoj i kralju, koji je 24 godine stariji od nje, prvo dete.

Napisala je:

- 21. maj 2019. - datum od kojeg se moj život deli na pre i posle. Sve što su mi pričali da će se promeniti kada žena rodi bebu je tačno. Ova ljubav je posebna. Ova osećanja su nova. Zahvalna sam Alahu na sinu i mužu. Sada nas ima troje.

Puno ime njenog sina glasi: Tengku Ismail Leon Petra Bin Tengku Muhamed V Faris Petra. Oksana je takođe otkrila da je imala tešku trudnoću, i da je poslednja 3 meseca provela u bolnici.

Porođajem je Oksana demantovala tvrdnje da je njen brak u krizi zbog toga što je njen suprug morao da abdicira. Ona je ranije objavljivala nage fotografije, a priznala je i da je imala seks u rijaliti šou koji je snimljen u Meksiku, a u kojem je učestvovala pod lažnim imenom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.