BATICA JE KREATIVAN DO BOLA! Švercovao je telefone i tablete, krio ih na tamo gde SUNCE NE SIJA (FOTO)
Neprijavljena tehnička roba otkrivena je i ispod ćebeta koje se nalazilo na zadnjem sedištu, u kutiji sa alatom, koferu putnika, prostoru za rezervni točak, čak i ispod patosnice, gde je bilo sakriveno nekoliko laptopova, Foto: Uprava carine

otkriveni

BATICA JE KREATIVAN DO BOLA! Švercovao je telefone i tablete, krio ih na tamo gde SUNCE NE SIJA (FOTO)

Prekršaj je otkriven oko 8 časova ujutru, kada je na red za kontrolu stigao „mercedes benc“ austrijskih registarskih oznaka kojim se iz Beča, gde radi kao vozač, vraćao državljanin BiH sa prebivalištem u Novom Pazaru

Objavljeno:

Carinici su u saradnji sa graničnom policijom 25. maja 2019. godine, na ulaznoj strani prelaza Horgoš, sprečili krijumčarenje više od 70 polovnih laptopova i tableta, njihovih delova i 22 mobilna telefona kojima je jedan automobil bio dupke pun.

1 / 6 Foto: Uprava carine

Prekršaj je otkriven oko 8 časova ujutru, kada je na red za kontrolu stigao „mercedes benc“ austrijskih registarskih oznaka kojim se iz Beča, gde radi kao vozač, vraćao državljanin BiH sa prebivalištem u Novom Pazaru.

U razgovoru sa carinskim službenicima, 49-godišnji putnik rekao je da sa sobom nosi polovnu veš-mašinu i kućište kompjutera. Detaljnim pregledom vozila ispostavilo se da to nije ni približno sve, jer su carinici nekoliko sakrivenih tablet uređaja pronašli najpre u fabričkoj šupljini iza zadnjeg sedišta.

Daljom kontrolom ustanovljeno je da tajnog tovara ima gotovo svuda, a reč je o 52 laptopa „samsung“, „tošiba“, „lenovo“, 22 mobilna telefona „samsung“, „soni“, „nokija“, 18 tableta „samsung“, „lenovo“, „asus“, 2 kompjutera „epl“ i 2 monitora iste marke.

Neprijavljena tehnička roba otkrivena je i ispod ćebeta koje se nalazilo na zadnjem sedištu, u kutiji sa alatom, koferu putnika, prostoru za rezervni točak, čak i ispod patosnice, gde je bilo sakriveno nekoliko laptopova.

Najupečatljivije mesto skrivanja je usledilo kada je na red za pregled stigla i prijavljena polovna veš-mašina, koju je bilo moguće otvoriti tek nakon što se uključi u struju. Кada su je odneli do prvog priključka, carinici su imali šta da vide – i bubanj veš mašine bio je ispunjen mobilnim telefonima i laptopovima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.