MOŽETE LI DA IZBROJITE KOLIKO EVRA IMA U OVOM ULOVU CARINIKA? Mi smo uspeli za 30 SEKUNDI! (FOTO)
Na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, pronašli gotovo 36.000 evra sakrivenih iza volana automobila, Foto: Uprava carine

otkriveni

MOŽETE LI DA IZBROJITE KOLIKO EVRA IMA U OVOM ULOVU CARINIKA? Mi smo uspeli za 30 SEKUNDI! (FOTO)


U razgovoru sa carinskim službenicima putnici su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i nešto novca, pri čemu je vozač prijavio da kod sebe ima 10.000 evra, a suvozač manje od 1.000 evra

Objavljeno:

Carinici su 12. maja 2019. godine, na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, pronašli gotovo 36.000 evra sakrivenih iza volana automobila.

Prekršaj je otkriven kada oko 4.30 časova na red za kontrolu stigao „audi“ nemačkih registarskih oznaka kojim su iz Holandije ka matičnoj temlji putovala dvojica holandskih državljana turskog porekla.

foto: Uprava carine

U razgovoru sa carinskim službenicima putnici su rekli da sa sobom nose samo lični prtljag i nešto novca, pri čemu je vozač prijavio da kod sebe ima 10.000 evra, a suvozač manje od 1.000 evra.

foto: Uprava carine

Ipak, detaljan pregled automobila demantovao je njihove reči, jer su tom prilikom carinici otkrili novac u instrument-tabli sa vozačeve strane. Skinuvši plastiku sa volana, carinici su ispod njega zatekli svežnjeve sakrivenih novčanica, a reč je 35.900 evra.

foto: Uprava carine

Međutim, to nije bilo sve, jer je i u džepu pantalona koje je na sebi nosio 45-godišnji vozač pronađeno još 10.000 evra, a u novčaniku 54-godišnjeg suvozača 1.000 evra.

foto: Uprava carine

Obojici putnika vraćeno je po 10.000 evra, što je iznos koji se može preneti preko granice bez prijavljivanja, dok je ostatak od preko 26.000 evra privremeno zadržan do okončanja postupka protiv vozača.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.