NERO RASKRINKAO KRIMI GRUPU! Ono što je službeni pas nanjušio Srbina je poslalo PRAVO U ZATVOR! (FOTO)
Ono što je nanjušila Srbina je poslalo PRAVO U ZATVOR!, Foto: CARINA INFO

dobar pas!

NERO RASKRINKAO KRIMI GRUPU! Ono što je službeni pas nanjušio Srbina je poslalo PRAVO U ZATVOR! (FOTO)

Ne sačekavši da mu carinici otvore vrata sumnjivog vozila, carinski pas je kroz otvoreni prozor uskočio unutra

Objavljeno:

Carinici su 7. maja 2019. godine, na izlaznoj strani graničnog prelaza Horgoš 2, sprečili krijumčarenje oko 400 paklica cigareta koje je carinski pas otkrio u komandnoj tabli automobila.

Prekršaj je otkriven kada je na red za konrolu stigla „škoda fabija“ subotičkih registarskih oznaka kojom je ka Mađarskoj putovao 38-godišnji srpski državljanin u društvu supruge.

U razgovoru sa carinskim službenicima bračni par je rekao da sa sobom ne nosi ništa osim ličnog prtljaga, međutim reakcija službenog psa je nedvosmisleno ukazala na to da se u automobilu nešto krije.

Ne sačekavši da mu carinici otvore vrata sumnjivog vozila, carinski pas je kroz otvoreni prozor uskočio unutra i svu svoju pažnju odmah usmerio na komandnu tablu.

1 / 4 Foto: CARINA INFO

Njenim detaljnim pregledom carinici su iza kasetofona i klima uređaja pronašli vešto izrađeni bunker, na prvi pogled potpuno neprimetan, koji je do vrha bio pun cigareta.

Reč je o gotovo 400 paklica cigareta, među kojima je najviše bilo kutija „ašime“ bez akciznih markica, zatim „laki strajka“, „sobranija“ i „marlbora“ sa srpskim akciznim markicama, kao „česterfilda“ sa makedonskim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.