SRPSKI VERSAĆE PODVODAČI: Braća Nikolić okovana su ZLATOM, a ovo su njihvi UŽASNI METODI BOGAĆENJA!
Zoran je uhapšen, Foto: Facebook printscreen

monstrumi

SRPSKI VERSAĆE PODVODAČI: Braća Nikolić okovana su ZLATOM, a ovo su njihvi UŽASNI METODI BOGAĆENJA!

Na društvenim mrežama hvalio se stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje

Objavljeno:

Zoran, rođeni brat Gorana Nikolića koji je zajedno sa svojom porodicom podvodio devojku (19), uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal.

Na društvenim mrežama hvalio se stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje, a poseban detalj koji je isticao su podne pločice sa motivom "versaće" marke.

Policija i tužilaštvo saopštili su u sredu da su dve grupe beogradskih makroa pohapšene zbog sumnje da su organizovali i sprovodili mrežu trgovine ljudima i od tog prljavog posla zaradili više miliona dinara.

Dve grupe, ali ista porodica Nikolić, u njihovom jezgru: uhapšeni Zoran koji je osumnjičen da je podvodio dve devojke rođeni je brat Gorana, uhapšenog u drugoj akciji. A Goranova supruga je, kako se sumnja, i organizovala porodicu da podvodi sinovljevu devojku (19) za 100 evra po satu.

Zoran Nikolić
Zoran Nikolić foto: Facebook printscreen

Kako se sumnja, devetnaestogodišnja žrtva trgovine ljudima prethodno je radila za Zorana, nakon čega je upoznala ostatak porodice.

- Ona je jedno vreme živela kod Zorana. Kako je bila lošeg ekonomskog statusa, ubrzo potom počela je da živi kod njega, te i da se prostituše. Zaradu od prostitucije delila je sa njim popola - priča izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Međutim, devojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19). Ne sluteći šta je čeka, zbog ljubavi prema Miroljubu izašla je iz posla. Potom se i preselila kod njega.

Kako Kurir saznaje, uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam meseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i delili međusobno.

- Jasmina je bila mozak operacije i ubedila je devojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, prostorije u kojima je devojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

- Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena, vladala je prava seks-atmosfera: prigušena rasveta, roze zavese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika - navodi izvor.

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

- Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi svoje makroe - kaže sagovornik "Kurira".

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.