IZA ŠABAČKOG MAKROA KRIJE SE MADAM, NJEGOVA BIVŠA! Radi kao sekretarica, DOBILA JE STAN NA VRAČARU
Mihailo Maksimović, Foto: Printscreen / Facebook

razradio biznis

IZA ŠABAČKOG MAKROA KRIJE SE MADAM, NJEGOVA BIVŠA! Radi kao sekretarica, DOBILA JE STAN NA VRAČARU

Mihailo Maksimović je prao novac na Kipru 

Objavljeno: 22.04.2019. 12:57h
  • 2

Organizaciju posla šabačkog makroa Mihaila Maksimovića koji je u Beogradu godinama vodio lanac elitne prostitucije, obavljala je, njegova bivša devojka.

“Ona je radila kao sekretarica Maksimovićeve “kompanije” i bila je zadužena da na vezi drži sve devojke, koje su radile za njega. Makismović se viđao sa klijentima, a sve devojke bile su upućene na njegovu “sekretaricu”.

Ona je starija od svih devojaka koje su radile za Maksimovića i u stvari je bila prava madam. Devojke koje su radile za Maksimovića, kao prostitutke su je tako i zvale”, kaže izvor upućen u istragu protiv Maksimovića.

On otkriva i da je Maksimovićeva madam, za obavljeni posao, pored vrlo visoke plate, dobila i stan na Vračaru, piše nedeljnik Ekspres.

“Maksimović je bio vrlo zadovoljan njenim radom, i zato joj je kupio stan na Vračaru, koji je koštao 60.000 evra. Stan je isplatio gotovinom”, kaže naš izvor.
On takođe otkriva i da je, prema evidenciji koju je posle hapšenja Maksimovića u februaru ove godine, otkrivena u njegovom laptopu utvrđeno da Maksimović svojoj bivšoj devojci duguje još 90.000 evra.

Isplatu duga je, međutim stopiralo Maksimovićevo hapšenje.

Prepiska
Prepiska foto: Kurir/ Privatna arhiva

Zaradio pola miliona evra, prao na Kipru

Mihailo Maksimović, Šapčanin, prema saznanjima Ekspresa, novac zarađen od najstarijeg zanata, prao je na Kipru.


“Maksimović je često boravio na Kipru. Kako je dosadašnjom istragom utvrđeno, on je tamo prao novac zarađen na organizovanju prostitucije, i to kupovinom nekretnina. Maksimović je, kako je u dosadašnjoj istrazi utvrđeno samo u poslednjih šest meseci zaradio pola miliona evra”, kaže izvor upućen u istragu.

On navodi da će zbog iznošenja para iz zemlje, protiv Maksimovića biti pokrenuta i finansijska istraga.


“Iz njegove dokumentacije je otkriveno da je u poslednjih šest meseci zaradio pola milione evra, ali on je u ovom poslu dugo. Tek treba da se utvrdi cela njegova zarada”, kaže naš izvor.


Maksimović je uhapšen krajem februara, a u daljoj istrazi je uhapšen i njegov brat od tetke Dušan Milenković.

Uhapšene su i dve devojke, koje su radile za Maksimovića, i to nakon što su u jednom beogradskom hotelu pružile seksualne usluge turskim državljanima. One su nakon privođenja odlučile da svedoče protiv Maksimovića i dobile status posebno osetljivih žrtava.


Maksimović je zbog organizovanje prostitucije bio hapšen i 2014. godine, ali se postupak završio uslovnom i novčanom kaznom od 120.000 dinara.

 

(Espreso.rs/Ekspres)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media