BEOGRADSKA PORODICA IZ PAKLA PODVODILA DEVOJKU! Videli su da nema RODITELJE, a onda joj radili GNUSNE STVARI
Prostitutka, ilustracija, Foto: AP

PAKAO

BEOGRADSKA PORODICA IZ PAKLA PODVODILA DEVOJKU! Videli su da nema RODITELJE, a onda joj radili GNUSNE STVARI

Stravični zločini jedne porodice iz Beograda otkriveni su nakon višemesečne istrage

Objavljeno:

Petočlana porodica iz Beograda - otac, majka, ćerka, sin i njihov bliski rođak - uhapšeni su zbog sumnje da su deset meseci vrbovali i podvodili devojku (19) i na taj način pribavili višemilionsku korist, saznaje "Blic".

Stravični zločini jedne porodice iz Beograda otkriveni su nakon višemesečne istrage.

Naime, zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i posredovanjem u prostituciji u Beogradu su uhapšeni Jasmina N., Goran N., Miroljub N., Kristina N. i Bajram D., a kako saznajemo, reč je o četvoročlanoj porodici, odnosno o roditeljima, sinu i ćerki i njihovom rođaku.

Kako se sumnja, ova porodica je punih deset meseci, od sredine avgusta 2018. godine do sredine maja 2019. godine, na teritoriji Beograda organizovali kriminalnu grupu, a kao žrtvu koristili su devojku koju su terali da se bavi prostitucijom. Novac su uzimali za sebe.

- Oni su devojku (19) koja je lošeg materijalnog stanja bez roditelja i porodice prihvatili kao svoju nakon čega su je odveli kod njih kući - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Istraga je pokazala da je mozak ove grupe bila žena Jasmina N. Ona je, kako se sumnja, svoju porodicu transformisala u kriminalnu grupu. To joj se i te kako isplatilo.

- Oni su posle nekog vremena koliko je devojka živela kod njih počeli da manipulišu njome. Žalili su joj se kako nemaju novca i da bi ona trebalo da se žrtvuje za porodicu - da počne da se bavi prostitucijom - priča izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Izmanipulisana devojka pristala je zarad "porodice" na seksualne odnose koje je naplaćivala.

- Ona im je bila dostupna 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Nalazili su joj mušterije putem interneta, radili po smenama kako bi je vozili do njih. Sat vremena sa njom koštao je mušterije 100 evra - objašnjava naš sagovornik.

Kada bi devojka počela da se buni zbog podvođenja, porodica iz pakla, kako se sumnja, nije prezala od drastičnih mera.

- Tukli su je, maltretirali, ucenjivali. Devojka se plašila da bilo šta uradi, prijavi, jer oni su joj ulili strah u kosti - objašnjava naš sagovornik.

Zaradili milione

Za pomenuti period sumnja se da je ova porodica eksploatisanjem nesrećne devojke pribavila imovinsku korist u višemilionskom iznosu, dakle više desetina hiljada evra. Dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je devojka bila eksploatisana maksimalno. Na primer, dnevno su je terali da opsluži i po šest klijenata više puta.

U toku je i dalje rad na pronalaženju dokaza povodom ovog slučaja.

Sledi saslušanje osumnjičene petorke, nakon čega će tužilac Tužilaštva za organizovani kriminal, koji postupa u ovom slučaju, doneti odluku o daljem toku krivičnog postupka.

Uhapšenima se stavljaju na teret više krivičnih dela, najpre trgovina ljudima, udruživanje radi vršenja krivičnih dela, posredovanje u vršenju prostitucije i drugo. Nakon višemesečne istrage, ovu kriminalnu grupu razbili su policijski službenici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Odeljenja za suzbijanje trgovine ljudima i krijumčarenja ljudi u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu.

Za krivično delo trgovina ljudima zaprećena je kazna zatvora od tri do dvanaest godina, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela organizatoru grupe preti kazna i do osam godina, a pripadniku do tri godine. Za posredovanje u prostituciji preti kazna zatvora do pet godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.