CEO VRH OPŠTINE POŽEGA UHAPŠEN ZBOG KORUPCIJE: Priveden predsednik Milan Božić i njegovi najbliži saradnici
Akcija hapšenja iznenada izvedena/Ilustracija, Foto: Printscreen / Youtube

veliko čišćenje

CEO VRH OPŠTINE POŽEGA UHAPŠEN ZBOG KORUPCIJE: Priveden predsednik Milan Božić i njegovi najbliži saradnici

Hapšenja u užičkom kraju

Objavljeno: 11:08h

Predsednik opštine Požega Milan Božić kao i vrh tog opštinskog rukovodstva uhapšeni su jutros.

Prema našim saznjima, osim Božića, uhapšeni su i predsednica Skupštine te opštine Zorica Mitrović, njen suprug Milenko Mitrović, kao i načelnik opštinske urpave Velimir Maksić.

"Danas u ranim jutarnjim časovima pripadnici MUP-a Srbije, Odseka za borbu protiv korupcije iz Užica, izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija vlasniŠtvo Milna Božića, predsednika opštine Požega, Zorice Mitorvić, predsednice Skupštine opštine Požega, i Velimira Maksića, naćelnika Opštinske uprave Požega, nakon čega su isti privedeni i po saslušanju u svojstvu osumnjičenih, prema imenovanima će biti primenjena mera zadrzavanja do 48 sati. Isti su osumnjičeni da su izvršili više koruptivnih krivičnih dela", saopšteno je iz MUP-a.

Takođe, kao povod za proteste u Požegi koje više od godinu dana organizuje "inicijativa za Požegu" navode se upravo njihove zloupotrebe i malverzacije.

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA MUP U BEOGRADU: Pogledajte specijalce kako hapse, sa lisicama izveli i jednu devojku! Kokain, ekstazi, automat, pištolj, revolver, bomba! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.