DŽIP TELOHRANITELJA NENADA ČANKA EKSPLODIRAO U NOVOM SADU: Bivši POLICAJAC usred OKRŠAJA ŽESTOKIH momaka
Džip je odleteo u vazduh, Foto: Dragana Udovičić

OTKRIVAMO

DŽIP TELOHRANITELJA NENADA ČANKA EKSPLODIRAO U NOVOM SADU: Bivši POLICAJAC usred OKRŠAJA ŽESTOKIH momaka

Reč je o bivšem radniku policije i komesaru za bezbednost FK Vojvodina

Objavljeno: 09:32h

Dalibor Bogdanović (42), zvani Boća, teško je povređen sinoć u eksploziji džipa u Novom Sadu, zbog čega mu je amputirana leva noga iznad potkolenice. Kako prenose mediji njegovo stanje je sada stabilno i on nema unutrašnje krvarenje. Bogdanović je inače stari znanac policije.

Reč je o bivšem radniku policije i komesaru za bezbednost FK Vojvodina. On je pre pet godina ranjen u ruku i stomak u centru Novog Sada.

Na njega je tada ispred lokala u Ulici Laze Telečkog pucao Jovan Kecman Coja (34), vođa navijača FK Novi Sad "Korida". Žrtva i napadač su se prvo posvađali oko muzike u lokalu u kom su bili gosti.

S obzirom na to da su se i ranije sukobljavali, svađa je ubrzo prerasla u tuču u kojoj su učestvovali i njihovi prijatelji, takođe navijači. U jednom momentu Kecman je izvukao pištolj, ispalio više metaka u Bogdanovića, a zatim je pobegao.

Dalibor je ranije bio lični telohranitelj Nenada Čanka, lidera LSV. Svojevremeno je radio i kao policajac, odnosno bio je pripadnik Interventne brigade. Kada je došlo do izmena u rukovodstvu FK Vojvodina, postavljen je za komesara za bezbednost ovog kluba.

Trenutno mu se sudi za otmicu Gorana Cvijetića.

Naime, Goran Kovačević (43), zvani Goranac, Bogdanović, kao i policajac Vladica Rakić (36) iz Obrenovca, uhapšeni su u junu 2017. godine zbog sumnje da su učestvovali u otmici Cvijetića.

Oni se sumnjiče da su zajedno sa Nenadom Stevićem (39) i Božidarom Bosnićem (51) oteli Cvijetića ispred jedne zgrade u naselju Detelinara.

Grupa je uz pretnju pištoljem prebila Cvijetića i strpala ga u gepek "audija" koji je nakon gotovo filmske policijske potere zaustavljen na Mišeluku. U kolima su pored otetog bili samo Bosnić i Stević, dok je trojac nakon otmice pobegao sa lica mesta.

Stević je inače dečko fitnes instruktorke Teodore Kaćanski, koja je takođe ubijena u sačekuši dok je preparkiravala automobil ispred zgrade u kojoj su živeli.

Motiv za otmicu Cvijetića upravo je bila Teodorina smrt, pošto se sumnja da je Stević nakon otmice hteo od Cvijetića da izvuče informacije o ubistvu svoje devojke.

BONUS VIDEO:

KURIR NA LICU MESTA, PREVRNUO SE KAMION NA KRUŽNOM TOKU: Vozači, nemojte ovuda! Karambol u centru Novog Beograda ranim jutrom (FOTO)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.