LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT, AMPUTIRANA MU JE NOGA, STANJE TEŠKO: Ko je Dalibor zvani Boća, upucan u Novom Sadu?
Boćin džip je bio rasut po ulici, Foto: S. S. / Kurir

OTKRIVAMO

LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT, AMPUTIRANA MU JE NOGA, STANJE TEŠKO: Ko je Dalibor zvani Boća, upucan u Novom Sadu?

Dosije mu je debeo kao Larusina enciklopedija

Objavljeno:

Dalibor Bogdanović (42), zvani Boća, koji je teško ranjen u sinoćnoj eksploziji džipa u Novom Sadu, ranjen je i pre pet godina.

On je tada bio radnik policije i komesar za bezbednost FK Vojvodina, a ranjen je u ruku i stomak 3. oktobra 2014. godine u 2.30 u centru Novog Sada.

foto: Printscreen

Podsetimo, na njega je ispred lokala u Ulici Laze Telečkog, kako je tada pisao Kurir, pucao Jovan Kecman Coja, vođa navijača FK Novi Sad „Korida“. Žrtva i napadač su se prvo posvađali oko muzike u lokalu u kom su bili gosti.

S obzirom na to da su se i ranije sukobljavali, svađa je ubrzo prerasla u tuču u kojoj su učestvovali i njihovi prijatelji, takođe navijači.

U jednom momentu Kecman je izvukao pištolj, ispalio više metaka u Bogdanovića, a zatim je pobegao.

- Čuli su se pucnji, galama i psovke. Video sam čoveka kako se savio i držao ruke na stomaku. Nisam odmah shvatio o čemu je reč, a tada sam ugledao krv i grupu mladića koji su panično pokušavali da mu pomognu - ispričao je tada S.K, konobar u jednom lokalu u Laze Telečkog.

Policija, međutim, ne isključuje mogućnost da je posredi još jedan navijački obračun u gradu s kojima se često prepliću borba za lokalno narko-tržište i reketiranje.

Bogdanović je ranije bio lični telohranitelj Nenada Čanka, lidera LSV. Svojevremeno je radio i kao policajac, odnosno bio je pripadnik Interventne brigade, a navodno je bio i dugogodišnji pripadnik SAJ.

foto: Printscreen

Zbog problematičnog karaktera i kontakata sa raznim sumnjivim osobama, poslednjih godina je raspoređen na administrativne poslove u Policijskoj upravi Novi Sad.

Kada je došlo do izmena u rukovodstvu FK Vojvodina, postavljen je za komesara za bezbednost ovog kluba.

BONUD VIDEO:

MAFIJAŠKI OBRAČUN U NOVOM SADU: Dalibor Bogdanović (42) raznet u eksploziji džipa (KUTIT TV)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.