OVO JE SUDIJA KOJI JE OSUDIO GIMNAZIJALCA PAVLA: Isti je osudio Ratibora Trivunca zbog paljenja ZASTAVE SAD
Javnost Srbije oglasila se na tviteru nakon skandalozne presude i osudile Gorana Milutinovića zbog načina na koji je vodio ceo slučaj, Foto: Printscreen

OTKRIVAMO

OVO JE SUDIJA KOJI JE OSUDIO GIMNAZIJALCA PAVLA: Isti je osudio Ratibora Trivunca zbog paljenja ZASTAVE SAD

Javnost Srbije oglasila se na tviteru nakon skandalozne presude i osudile Gorana Milutinovića zbog načina na koji je vodio ceo slučaj

Objavljeno:

Učenici Filološke gimnazije u Beogradu protestovali su juče najpre u školskom dvorištu, a potom i na ulicama, zbog toga što je njihov školski drug Pavle Cvejić uhapšen i po kratkom postupku osuđen na 30 dana zatvora u Padinskoj skeli zbog učešća u protestu opozicije i upada u zgradu Radio-televizije Srbije.

Javnost Srbije oglasila se na tviteru nakon skandalozne presude i osudile Gorana Milutinovića zbog načina na koji je vodio ceo slučaj! Građani su naveli da je Pavle nepravedno osuđen a da je Goran isti onaj koji je 2009. godine kaznio i Ratibora Trivunca sa 10 dana zatvora zbog paljenja američke zastave, kao i da je poznat po tome što osuđuje političke neistomišljenike.

"Goran Milutinović se zove sudija koji je gimnazijalca Pavla Cvejića osudio na 30 dana Padinske skele. On iz straha ili koristi (svejedno) sudi po političkim nalozima, mi možemo bar da mu nikad ne zaboravimo ime. Ajde jednom da košta i kad služiš tiraniji, makar samo name&shame" , napisao je Dragan Popović.

Podsećamo, Pavle Cvejić je uhapšen u nedelju, 17. marta u svom stanu, nakon čega ga je sudija, po kratkom postupku, osudio na 30 dana pritvora u Kazneno-popravnom zavodu "Padinska skela".

"Mi, koji Pavla poznajemo već četiri godine i s kojim se svakodnevno družimo u školi, a i van nje, možemo da posvedočimo o dvostrukoj nepravdi koja se obrela na našeg druga iz klupe: kako od strane vlasti koja ga je zatvorila tako i od strane opozicije koja ga iskorišćava kao žrtvenog jarca radi sticanja publiciteta", navedeno je u proglasu učenika Filološke gimnazije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.