BRUTALNO PRETUČEN VOZAČ CAR GO-a! Grupa taksista ga napala, pokušali i da mu PREVRNU VOZILO!
Vuković navodi da je napad prestao kad je počeo telefonom da snima napadače., Foto: Beta

STRAŠNO!

BRUTALNO PRETUČEN VOZAČ CAR GO-a! Grupa taksista ga napala, pokušali i da mu PREVRNU VOZILO!

Kako se navodi u saopštenju, Vuković je rekao da mu je prvo prišao jedan taksista koji je naglo otvorio vrata sa suvozačeve strane i iz sve snage ga udario šakom u glavu, rekavši "eto ti sad borba protiv mafije", a da su, pošto je zaključao centralnu bravu, pokušali i da mu prevrnu vozilo

Objavljeno:

Grupa taksista napala je Ivana Vukovića, pružaoca Car:Go usluge sinoć oko ponoći kod Beton hale u Beogradu, saopšteno je iz kompanije "Car:Go", prenose mediji.

"Do napada je došlo prošle noći, kada je Vuković dovezao tri člana Udruženja građana 'CarGo', na ulaz u Beton halu, posle čega su mu okupljeni taksisti preprečili i sa svih strana zagradili put svojim automobilima", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi u saopštenju, Vuković je rekao da mu je prvo prišao jedan taksista koji je naglo otvorio vrata sa suvozačeve strane i iz sve snage ga udario šakom u glavu, rekavši "eto ti sad borba protiv mafije", a da su, pošto je zaključao centralnu bravu, pokušali i da mu prevrnu vozilo.

Vuković navodi da je napad prestao kad je počeo telefonom da snima napadače.

"Nakon nemilog događaja, došla je policija koja je brzo reagovala i krenula u potragu za napadačima, a ubrzo je došla i Hitna pomoć koja ga je prevezla u Urgentni centar, navodi se u saopštenju kompanije "Car:Go".

U Urgentnom centru rečeno je "Blicu" da je Vuković dovezen sinoć u ovu ustanovu sa lakšim povredama i da je nakon pregleda pušten kući.

Vozači okupljeni oko udruženja "Car:Go" protestovali su juče u Beogradu, tražeći od Vlade Srbije da organizuje dijalog njihovih predstavnika, predstavnika taksista i kombi prevoznika o Zakonu o prevozu putnika u drumskom saobraćaju koji im, kako ističu, ne dozvoljava da rade.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.