HAOS NA DORĆOLU: Policija pokušava da zapleni CarGo vozilo, kolege se bune i pružaju podršku! Totalna blokada!
Vozač je odbio da preda vozilo, za koje tvrdi da nije u njegovom vlasništvu, pa su inspektori pozvali komunalnu policiju u ispomoć!, Foto: Kurir / Sonja Spasić

neverovatno

HAOS NA DORĆOLU: Policija pokušava da zapleni CarGo vozilo, kolege se bune i pružaju podršku! Totalna blokada!

Vozač je odbio da preda vozilo, za koje tvrdi da nije u njegovom vlasništvu, pa su inspektori pozvali komunalnu policiju u ispomoć

Objavljeno: 19:20h

U toku je prava mini-pobuna vozača CarGo sistema, jer policijski inspektori pokušavaju da oduzmu vozilo jednom od vozača ovog sistema.

Naime, čovek koji pruža CarGo usluge pokupio je na traženoj adresi klijente, a kada ih je dovezao na krajnje odredište oni su se predstavili kao policijski inspektori i pokazali nalog za oduzimanje vozila marke Tojota.

Vozač je odbio da preda vozilo, za koje tvrdi da nije u njegovom vlasništvu, pa su inspektori pozvali komunalnu policiju u ispomoć. S druge strane ostale kolege iz CarGo sistema došle su da podrže svog kolegu, blokirali su inspektorovo vozilo, a kako javlja naš reporter, blokiran je i ceo kraj oko Dunavskog keja.

Dok se čeka razrešenje situacije, čini se da je na delu prava mini-pobuna vozača CarGo koji su već mesecima u sukobu sa taksistima u Beogradu, koji traže njihovu zabranu.

Situacija je sve napetija a najavljeno je da će doći i "pauk" da pokupi vozilo, jer su inspektori, kako je rečeno, završili svoj deo posla.

1 / 5 Foto: Kurir / Sonja Spasić

BONUS VIDEO:

DŽIP EKSTREMNA AVANTURA NA STAROJ PLANINI: Kurir na zahtevnom of-roud testu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.