MILOŠU JE METAK RAZORIO MOZAK! Mladić ranjen u pucnjavi na Adi Huji se bori za život
Mladić ranjen u pucnjavi na Adi Huji se bori za život, Foto: Filip Plavčić

u teškom stanju

MILOŠU JE METAK RAZORIO MOZAK! Mladić ranjen u pucnjavi na Adi Huji se bori za život

Uhapšeni Aleksandar Relić se u policiji branio ćutanjem, a u sredu mu je određeno zadržavanje do 48 sati

Objavljeno:

Policija je uhapsila Aleksandra Relića (24), odranije poznatog organima reda, zbog sumnje da je 1. januara ove godine, oko 7 sati, na parkingu kafića na Adi Huji u Beogradu iz pištolja ranio u glavu Miloša Stojanovića (27), kao i njegovu devojku Mariju Đ. (21), koju je metak pogodio u desnu dojku. Stojanović je hitno prebačen u Urgentni centar, dok je devojka srećom lakše povređena i puštena je na kućno lečenje.

- Miloš Stojanović je u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život! On je i dalje na aparatima, bez svesti. Ima velike destrukcije glave, jer mu je metak razorio mozak, a ugrožene su mu i ostale vitalne funkcije. Snimci skenerom su pokazali da je mozak veoma oštećen, a ne zna se da li će smeti da ga operišu, jer je stanje još kritično! Njegovo stanje se prati, lekari u Urgentnom centru daju sve od sebe da ga spasu, ali nerado daju prognoze o daljem toku lečenja - navodi izvor blizak porodici.

Kako nezvanično saznajemo, uhapšeni Aleksandar Relić se u policiji branio ćutanjem, a u sredu mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Trebalo bi da danas u toku dana bude saslušan u tužilaštvu, nakon isteka 48 sati - navodi izvor blizak istrazi.

Kako se sumnja, Relić je Mariju Đ. nakon pucnjave uvukao u svoj „pežo“ i s njom se vozio po gradu više sati, navodno čekajući da ona iskrvari, pa ju je oko 14 sati izbacio iz vozila u blizini Ade Ciganlije.

- Zbog čega je došlo do sukoba, još je misterija, ali se pretpostavlja je da je reč o svađi zbog devojke. Aleksandar i Miloš su se posvađali na proslavi tokom dočeka Nove godine, navodno zbog Marije. Međutim, to je brzo bilo gotovo, pa su mnogi mislili da su se strasti smirile. Međutim, na kraju slavlja, kada je Miloš s Marijom krenuo ka vozilu na parkingu, došlo je do tragedije. Aleksandar je sačekao da se proslava završi i krenuo je za njima, pa se svađa nastavila na parkingu. Aleksandar je otišao do svog „pežoa“, a Miloš i Marija su seli u svoje vozilo. Tada je Aleksandar uzeo pištolj, prišao Milošu s vozačeve strane i hladnokrvno mu pucao u glavu. Metak koji je prošao kroz njegovu glavu završio je u Marijinoj desnoj dojci - saznali smo ranije od izvora.

Nakon toga, Aleksandar je izvukao Mariju, stavio ju je u svoj „pežo“ i vozikao po gradu.

Policija istražuje okolnosti tragedije.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.