NOVI DETALJI KRVAVIG PIRA NA ADI HUJI: Uz mladića upucanog u glavu POVREĐENA I DEVOJKA
Kontrola na naplatnim rampama, Foto: Printscreen/Twitter

kontrola na punktovima

NOVI DETALJI KRVAVIG PIRA NA ADI HUJI: Uz mladića upucanog u glavu POVREĐENA I DEVOJKA

Od ranih popodnevnih časova u Beogradu policija je pokrenula akciju "Vihor"

Objavljeno:

U jutrošnjoj pucnjavi na Adi Huji u kojoj je u glavu upucan jedan mladić, ranjena je još jedna devojka koja se nalazila u kolima sa njim.

Od ranih popodnevnih časova u Beogradu policija je pokrenula akciju "Vihor", pa se na svim izlazima iz grada nalaze patrole i pripadnici organa reda sa dugim cevima koji kontrolišu sumnjive automobile, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Nadležni organi, naime, imaju informacije da osumnjičeni nije napustio Beograd, pa se zbog toga na izlazima, ali i na nekoliko punktova po gradu, vrše pretresi vozila.

Najveća gužva stvorena je na autoputu Beograd - Niš, kod naplatne stanice "Vrčin", gde se na izlazu iz Beograda formirala kolona duga dva-tri kilometra.

"Policijska potraga-stoje ispred rampe i kontrolišu tablice", napisao je jedan naš sugrađanin na društvenim mrežama.

Kako se nezvanično saznaje u Urgentnom centru, devojka je ranije primljena i odmah je otpočeta dijagnostika, koja i dalje traje. U ovom trenutku niko ne može da da ocenu i procenu njenoj stanja.

Istragom je utvrđeno je da je u pucnjavi na Adi Huji uz mladića kome se u Urgentnom centru bore za život, povređena i devojka koja je bila sa njim u kolima. Nju je, prema tim navodima, napadač oteo i nekoliko sati kasnije izbacio iz automobila u blizini Ade Ciganlije.

Vidljivo prisustvo policije na ulicama grada primetili su i građani, koji su to podelili na društvenim mrežama, navodeći da se na ulicama nalazi veliki broj policijaskih vozila koje se kreću pod rotacijom i koja zaustavljaju automobile i kontrolišu.

Podsetimo, jedan mladić upucan je u glavu jutros oko sedam sati na parkingu pored kafića na Adi Huji, i kako saznajemo i dalje je životno ugrožen i lekari u Urgentnom centru mu se bore za život.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.