OTAC DVE GODINE SILOVAO DEČAKA (13) U ZAJEČARU: Odvodio ga je u kupatilo i šamponom sprečavao da viče
Ilustracija, Foto: Pixabay

jezivo

OTAC DVE GODINE SILOVAO DEČAKA (13) U ZAJEČARU: Odvodio ga je u kupatilo i šamponom sprečavao da viče

Silovanje je počelo kada je dečak imao 11 godina

Objavljeno: 29.12.2018. 18:25h
  • 9

Više tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv čoveka (45), iz okoline Knjaževca, koji se tereti da je u više navrata silovao svog sina (13).

Navodno, silovanje je počelo kada je dečak imao 11 godina, a dešavalo se na taj način što bi ga otac odvodio u kupatilo, stavljao mu previše šampona, da mališan ne bi mogao da viče, nakon čega bi ga, kako se sumnja, silovao.

Majka dečaka je ispričala da je sumnjala da se nešto strašno dešava. Po njenim rečima, ona bi sina okupala za desetak minuta, dok je on sa ocem u kupatilu ostajao i po sat vremena.

Po svedočenju dečaka, otac bi mu stavljao previše šampona na glavu, naklon čega bi mu naređivao da se okrene. Posle toga bi ga, sumnja se, silovao.

Kulminacija se desila prošle godine, kada je, navodno, otac terao sina da ga oralno zadovolji, posle čega je dečak nožem pokušao da sebi da oduzme život.

Dečak je poslat na ispitivanja, kako bi se ustanovilo da li je bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Otac, međutim, sve negira i optužuje suprugu da je mališana naterala da ga optuži.

Prvostepena presuda u ovom slučaju očekuje se početkom naredne godine.

(Espreso.rs / Alo / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media