NOKAUTIRAO GA ZBOG SVAĐE OKO TAKSIJA: Udario je glavom o beton i zadobio povrede opasne po život!
Foto: Filip Plavčić

Tuča u Valjevu

NOKAUTIRAO GA ZBOG SVAĐE OKO TAKSIJA: Udario je glavom o beton i zadobio povrede opasne po život!

Incident se dogodio dvadesetak minuta nakon ponoći, na autobuskom stajalištu u blizini hotela "Omni" u Knez Mihailovoj ulici

Objavljeno:

Teške telesne povrede opasne po život zadobio je Valjevac N. Ž. (30) koga je noćas nokautirao sugrađanin F. R. (30) nakon svađe zbog naručenog taksi vozila.

Incident se dogodio dvadesetak minuta nakon ponoći, na autobuskom stajalištu u blizini hotela "Omni" u Knez Mihailovoj ulici, gde su dvojica mladića, koji se inače ne poznaju, čekali prevoz taksijem.

Kako saznaje "Blic", kada je taksi vozilo stiglo na lokaciju, njih dvojica su se najpre verbalno sukobili oko toga ko je od njih naručio prevoz i ko će ući u vozilo, a potom i potukli.

U jednom trenutku, F. R. je sugrađanina udario pesnicom u lice, nakon čega je N. Ž. pao na kolovoz i udario glavom u asfalt. Nakon prebacivanja u Urgentni centar valjevske bolnice njemu su konstatovane teške telesne povrede glave opasne po život, zbog čega je sanitetom odmah transporotovan u Beograd.

Policija je uhapsila F. R. koga tereti za krivično delo nanošenja teške telesne povrede, a o celom slučaju obavešteno je osnovno tužilaštvo u Valjevu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.