SNIMAK MANEKENKE KOJA SE UBILA TERA SUZE NA OČI: Kako neko ovako veseo može da digne ruku na sebe? (VIDEO)
Marijina smrt potresla je javnost, Foto: Printscreen/Facebook

tuga

SNIMAK MANEKENKE KOJA SE UBILA TERA SUZE NA OČI: Kako neko ovako veseo može da digne ruku na sebe? (VIDEO)

Marija Ćurčić se obesila u svom stanu

Objavljeno: 11:15h

Smrt manekenke i voditeljke Marije Ćurčić, koja je izvršila samoubistvo juče je potresla javnost. Od nje su se oprostili mnogi prijatelji na društvenim mrežama potresnim porukama i pismima. Jedna od njih je i voditeljka Hana Adrović.

Hana je na svom Fejsbuku podelila video u kojem se vide njih dve kako igraju. dok Adrovićeva snima, iza nje veselo igra nesrećna Marija Ćurčić, koja je, što se vidi u ovom snimku plenila svojom energijom.

Podsetimo, Marija Ćurčić (25), voditeljka i model, ćerka novinarke "Al Džazire" i nekada "Studija B", An Mari Alves Ćurčić i muzičara "Del Arno benda" Đorđa Čurčića, u nedelju 11. novembra oko 23 časa izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Marija je bila jedna od najpoznatijih beogradskih klaberki, model i devojka koju će svi pamtiti kao nasmejanu, veselu i uvek spremnu za provod. Bila je lepa i uspešna. Ova devojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na jednom privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Rođena je 15.8.1993. bavila se novinarstvom, modelingom, a bila je i PR… Govorila je svojevremeno o svom teškom detinjstvu jer je kao devojčica imala poteškoća da kao drugačija - sa kovržavom kosicom i tamnije puti, bude prihvaćena. Njen deda, otac An Mari Alves Ćurčić bio je ambasador Konga u Jugoslaviji i upoznao lepu Srpkinju kojom se oženio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.