MEK JE ODLIČNO MESTO ZA STICANJE RADNIH NAVIKA I ORGANIZACIJU: Teodora otkrila zbog čega radi baš u ovoj kompaniji!
Teodora Janković, Foto: Aleksandar Barbul

30 GODINA POSLOVANJA

MEK JE ODLIČNO MESTO ZA STICANJE RADNIH NAVIKA I ORGANIZACIJU: Teodora otkrila zbog čega radi baš u ovoj kompaniji!

McDonald’s tim čine uglavnom mladi ljudi

Objavljeno: 12:07h

McDonald’s u Srbiji ove godine slavi trideset godina poslovanja i kao najvažniji resurs u kompaniji navode svoje zaposlene. Bez kvalitetnog tima koji je spreman da svakodnevno uči, da poštuje pravila koja kompanija propisuje, kako bi gosti njihovih restorana uživali u najkvalitenijim obrocima, ljubaznoj usluzi i bili zadovoljni, ne bi bilo ni ovako značajnog jubileja, a ni uspeha kompanije. Svi znamo da McDonald’s tim čine uglavnom mladi ljudi i zato smo razgovarali sa Teodorom Janković, koja ima 24 godine o njenom iskustvu i radu u najvećem svetskom lancu restorana.

- Veoma sam ponosna da sam deo tima koji je doprineo da trajemo već trideset godina u Srbiji, iako u Meku radim tek 3 godine. Završila sam Učiteljski fakultet u Beogradu na smeru učitelj od 1 do 4 razreda. Nakon toga sam upisala Fakultet za menadžment i trenutno sam na završnoj godini na smeru menadžment u medijima. Počela sam da radim u Meku da bih dopunila svoj budžet, a ostala sam jer Mek omogućava fleksibilan raspored – smene od 4, 6 ili 8 radnih časova ili rad samo vikendom, što nama studentima izuzetno odgovara da možemo da uskladimo obaveze na fakultetu, privatnom životu i na poslu - kaže ona i dodaje.

Teodora Janković
Teodora Janković foto: Aleksandar Barbul

- U Meku se tačno zna ko šta radi, evo ja na primer radim u kuhinji u pripremi hrane, ali radim i na kasi, pa tako imam priliku za direktnu komunikaciju sa gostima, primanje porudžbina, usluživanje, a takođe vodim računa i o kasama, sređujem pazar i obavljam razne druge administrativne poslove na dnevnom nivou, što me ispunjava jer mi je posao raznovrstan i zanimljiv. Plata u Meku je redovna i sve zakonske obaveze u smislu zdravstvenog osiguranja, prevoza, prekovremenog rada... se poštuju. Pored posla, volim da crtam i da se bavim fotografijom, takođe volim da slušam muziku, jer mi popravlja raspoloženje i sviram harmoniku. I uspevam da uskladim sve i posao i fakultet i privatni život. Mek je moja preporuka za sve mlade, pogotovo studente, jer će steći odlične radne navike, naučiti kako da organizuju svoje obaveze, kako da komuniciraju i reaguju u različitim situacijama. Radeći u Meku se stiču prijateljstva, kolege se međusobno druže, a ponekad se rodi i neka simpatija - zaključuje Teodora.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.