UGRUVAN SAM, IMAM POSEKOTINE! Oglasio se vozač tramvaja koji je u Resavskoj skliznuo sa šina i usmrtio pešaka
On je vozio tramvaj, Foto: Facebook

dobio je podršku

UGRUVAN SAM, IMAM POSEKOTINE! Oglasio se vozač tramvaja koji je u Resavskoj skliznuo sa šina i usmrtio pešaka

Sinoć je uhapšen vozač automobila za kog se veruje da je skrivio ovu nesreću

Objavljeno:

U stravičnoj nesreći koji se dogodila u Resavskoj ulici nastradao je kao pešak Slaviša Tešić (42). Nesrećni muškarac izgubio je život nakon sudara tramvaja i auta marke "dačija logan". Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece. Posle nesreće se oglasio i vozač tramvaja koji se prijateljima i kolegama zahvalio na brizi.

- Hvala svima na brizi i saosećanju, generalno sam ok, osim posekotina i ugruvanosti- napisao je on u Fejsbuk grupi koja okuplja vozače tramvaja.

Kolege su mu slale poruke podrške i poželele mu brz oporavak.

Prema prvim informacijama, do nezapamćene nesreće je došlo kada je automobil "dačia logan" prošao na crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina i udario u drvo.

Slaviša Tešić, pešak koji se zadesio na mestu nesreće, poginuo je kada je tramvaj skliznuo sa šina. Tešić je rodom iz Doboja, a živeo je u Beogradu gde je radio za slovenačku firmu. Završio je ugostiteljsku školu.

Bio je oženjen, a sudeći po fotografijama koje je postavljao na svoj Fejsbuk profil, imao je dvoje dece.

Povređeni su vozači automobila i tramvaja i još tri putnika. Među povređenima je i jedna trudnica koja je zadobila povredu kičme, a tokom dana je uhapšen vozač "dačije".

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.