GRAĐEVINAC JE PRE SMRTI 5 MINUTA LEŽAO U KRVI I KRKLJAO! Stravični detalji smrti građevinca koji je umro u mukama!
Stravični detalji smrti građevinca koji je umro u mukama!, Foto: facebook

užas u resavskoj

GRAĐEVINAC JE PRE SMRTI 5 MINUTA LEŽAO U KRVI I KRKLJAO! Stravični detalji smrti građevinca koji je umro u mukama!

Pozvao sam Hitnu pomoć, a posle toga sam, nažalost, mogao samo da gledamo kako čovek umire u mukama, kaže svedok

Objavljeno:

Pešak Slaviša Tešić (42) iz Doboja poginuo je kada je tramvaj na liniji 12, nakon što ga je udario automobil koji je prošao kroz crveno, izleteo iz šina i isekao mu noge naletevši na njega svom silinom. Građevinac je pre nego što je umro pet minuta ležao u krvi i krkljao u najvećim mukama! Pet osoba je povređeno.

Nezapamćena nesreća se dogodila juče oko osam sati na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu, kada je automobil „dačija logan“ prošao kroz crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina i udario u drvo, a potom je svom silinom udario u Tešića, koji se u tom trenutku zatekao na trotoaru, i usmrtio ga.

U udesu je povređeno još pet osoba, među kojima i jedna trudnica. Z. M. (55), vozač tramvaja, i D. M. (49), vozač automobila, teže su povređeni.

Prema prvim informacijama, automobil „dačija logan“, kojim je upravljao muškarac D. M. (49), prošao je na crveno svetlo i udario u prednji deo tramvaja. Od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina, pa udario u drvo, a zatim u pešaka. I vozač tramvaja i vozač automobila negiraju da su prošli kroz crveno, zbog čega policija utvrđuje kako se tačno dogodila nesreća.

Stravičan prizor šokirao je stanare okolnih zgrada i prolaznike. Preko celog kolovoza nalazio se tramvaj, a pored njega je bio slupani automobil. Oboren je jedan semafor, kao i stubovi pored puta, dok su po celoj raskrsnici bili rasuti delovi vozila i razbijeno staklo. Saobraćaj i pešački prelaz su satima nakon tragedije bili zatvoreni za saobraćaj. Kako smo saznali na licu mesta, nesrećni pešak je umirao u agoniji, ležeći nasred trotoara, dok prolaznici, nažalost, nisu mogli da mu pomognu.

- Bilo je strašno! Ne pamtim da se ovako nešto dogodilo u Beogradu. Sedeo sam u svom stanu, baš u zgradi pored koje se tramvaj zaustavio, i odjednom sam začuo jak prasak. Izašao sam napolje i video ogroman oblak dima i prašine. Bio sam šokiran. Tramvaj sa razbijenim prednjim staklom stajao je preko cele ulice, a pored je ležao muškarac. Njemu je tramvaj presekao obe noge. Ležao je u lokvi krvi. Bio je živ još oko pet minuta… Ležao je i krkljao, pokušavajući nešto da kaže. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, a do njenog dolaska smo i prolaznici i ja, nažalost, mogli samo da gledamo kako čovek umire u mukama. Posle pet minuta je preminuo - navodi svedok, koji je želeo da ostane anoniman.

On ističe da je sreća što je tramvaj bio maltene prazan i dodaje da je u njemu bilo svega pet-šest osoba.

- Bilo je mučno, vozač tramvaja je izašao i panično ponavljao: „Ljudi, nisam ja kriv!“ Jedna devojka iz tramvaja je plakala i žalila se na bolove u leđima - navodi svedok.

Kako saznajemo, vozač automobila i vozač tramvaja su vozilima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu. Na mestu nesreće ostao je rođak D. M. iz automobila „dačija logan“, koji nije želeo da daje izjave za medije.

- U Urgentni centar je primljeno pet osoba i posle pregleda je utvrđeno da su lakše povređene. Svi su pušteni na kućno lečenje - rekli su nam juče iz Urgentnog centra. Među povređenima je bila i trudnica, koja je, srećom, lakše povredila glavu, a žalila se i na bolove u kičmi. Jedna osoba je prebačena na ortopedsku kliniku na Banjici jer joj je pukao mišić na nozi.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.