SLAVIŠA JE BIO ČOVEK ZA PRIMER, SVAKOM JE POMAGAO: Kum poginulog u Resavskoj ulici nikako ne može da dođe sebi
Sin Slobodana i Smiljke bio je čovek za primer, radio, zarađivao i izdržavao porodicu koja živi kod Doboja, Foto: facebook

poginuo u stravičnoj nesreći

SLAVIŠA JE BIO ČOVEK ZA PRIMER, SVAKOM JE POMAGAO: Kum poginulog u Resavskoj ulici nikako ne može da dođe sebi

Lazo Zeljić, kum nastradalog Slaviše, u šoku posle vesti o tragediji

Objavljeno:

Poginuli Slaviša Tešić (43) je poreklom iz Stanara, najmlađe opštine u RS, koja je pre odvajanja pripadala Doboju. Posle završetka ugostiteljske škole, otišao je na rad u Beograd, gde se oženio i u braku sa suprugom Nafijom bio pet godina. Imaju ćerku od dve godine, a sa njima je živeo i Nafijin sin iz prvog braka, kojeg je, kažu Slavišini prijatelji, prihvatio kao svoje dete.

- Porodica je čula za vest neposredno posle tragedije i u ponedeljak otputovala u Beograd - rekao nam je Tešićev kum Lazo Zeljić, prenose "Novosti".

Sin Slobodana i Smiljke bio je čovek za primer. Dobro je činio svakome ko bi mu se obratio za pomoć, ali mu očigledno sudbina nije bila naklonjena - dodaje kum poginulog.

Nastradali Slaviša Tešić je dve godine radio u Beogradu za firmu koja se bavi ugradnjom prirodnog kamena.

- Odmah posle nesreće policija me je obavestila da je Slaviša nastradao - priča direktor firme u kojoj je radio.

O tome sam obavestio njegovu suprugu Nafiju. Porodica bi danas trebalo da dođe u Beograd i identifikuje telo. Svi su u šoku, a i mi ovde, još ne možemo da verujemo šta mu se dogodilo. Zaista je bio dobar i vredan radnik, pravi majstor. Ovde je radio, zarađivao i izdržavao porodicu koja živi kod Doboja. Kad god je mogao, odlazio je da ih vidi.

Slavišin direktor kaže da su mu u policiji rekli da nesreće ne bi bilo da je "dačija" udarila tramvaj makar deset centimetara više ili niže.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.