DA LI DA IDEM NA POSAO ILI POD OSTROG? Manijak koji je napao devojčicu postavljao sumanuta pitanja i plašio komšije
Foto: Stefan Kojić, Printscreen Facebook, Printscreen Uživo iz beogradskih tramvaja i autobusa

INCIDENT KOJI JE razbesneo SRBIJU

DA LI DA IDEM NA POSAO ILI POD OSTROG? Manijak koji je napao devojčicu postavljao sumanuta pitanja i plašio komšije

Policija je uhapsila osumnjičenog (37) za sekusalno uznemiravanje devojčice (15), u Krnjači, a kako Espreso.co.rs saznaje, uhapšeni je danima plašio stanare ovog naselja

Objavljeno: 15:47h
Milica Božinović

Javnost u Srbiji potresao je i razbesno video snimak na kome se vidi da muškarac seksualno napada devojčicu (15), a niko od putnika koji sede iza nje ne nalazi za shodno da joj priđe i pomogne.

Manijak I. M. za koga se ispostvilo da je i pre seksualno uznemiravao tinejdžerke, uhapšen je sinoć u Krnjači, nakon što je oteo burek iz pekare "Kod buraza", tako što je ušao iza pulta i nakon rasprave s prodavačicom, jednostavno stavio burek u kesu i izašao napolje.

foto: Stefan Kojić

Zaposlena je dok je on još uvek bio u pekari pozvala vlasnike i rekla šta se dogodilo. Oni su ubrzo došli, pogledali snimak sa nadzorne kamere, a I. M. pronašli ispred prodavnice s druge strane ulice. Pozvali su policiju koja je uhapsila muškarca, a zatim su pripadnici MUP saopštili vlasnicima pekare da je u pitanju muškarac koji se traži zbog napastvovanja tinejdžerke u tramvaju.

Espreso je eksluzivno došao u posed video snimka s nadzorne kamere na kom se vidi trenutak kad I. M. ulazi u pekaru, uzima burek i odlazi:

Tokom razgovora sa zaposlenima u pekari, koji su doprineli hapšenju, iako su i sami, prvenstveno radnica, bili ugrožen od I. M, rekli su nam da se on i prethodnih dana pojavljivao na ovom mestu, uvek s čudnim pitanjima.

Prema rečima našeg sagovornika, I. M. je pitao radnicu pekare:

- Da li da idem na posao ili pod Ostrog?

Kako saznajemo, juče tokom dana isti muškarac je polomio stakla s obližnje autobuske stanice, a pre toga je vikao, šetao se nervozno s jedne strane ulice do druge i pričao sam sa sobom.

Ulazna vrata stana u kojem živi I.M. od jutros su zapečaćena. Komšije iz zgrade kažu da I. M. nisu viđali često, ali da je živeo sam. Ipak, stanari obližnjih kuća navode da je muškarac poslednjih dana često šetao ulicom, te da je hranio vrapce.

foto: Stefan Kojić

Jedna starija gospođa, koja je želela da ostane anonimna, ispričala nam je da da joj je nudio dolare i da misli da je verovatno psihički bolesnik.

- Uplaši se čovek kad ga vidi. Šetao se tu po ulici, hranio vrapce, pa onda iz džepa vadio neke dolare, kao one štampane za neku igru i nudio mi.

Podsetimo, manijak je devojčicu napao 23. oktobra u tramvaju na liniji 2. Na objavljenom snimku se vidi da uplašena devojčica pokušava da ga odgurne od sebe, dok on postaje sve navalentniji.

Osumnjičeni za polno uznemiravanje u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, kažu za agencije u tom tužilaštvu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.