OVO JE ZGRADA U KOJOJ ŽIVI MANIJAK IZ TRAMVAJA! Vrata su mu ZAPEČAĆENA, komšije ispričale ŠTA JE RADIO DAN RANIJE!
Manijak, I.M. (1981), Foto: Stefan Kojić

uhapšen!

OVO JE ZGRADA U KOJOJ ŽIVI MANIJAK IZ TRAMVAJA! Vrata su mu ZAPEČAĆENA, komšije ispričale ŠTA JE RADIO DAN RANIJE!

Komšije koje žive u blizini zgrade u kojoj stanuje I.M. rekle su nam da je on danima unazad pričao sam sa sobom

Objavljeno: 15:50h
Milica Božinović

Užasan snimak na kom se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli, dok uplašena devojčica pokušava da ga odgurne od sebe, a on postaje sve navalentniji, uznemirila je javnost u Srbiji.

Beogradska policija je brzom akicjom uhapsila muškarca koji je identifikovan kao I. M. (37), koji je napastvovao devojčicu (15) u tramvaju u Beogradu, dok su ostali putnici nemo gledali.

Kako saznajemo, uhapšeni manijak živi u stanu u zgradi koja se nalazi u Krnjači, u bloku Grge Andrijanovića, a policija je zapečatila vrata stana.

Zgrada u kojoj živi manijak iz tramvaja
Zgrada u kojoj živi manijak iz tramvaja foto: Stefan Kojić

Komšije koje žive u blizini zgrade u kojoj stanuje I.M. rekle su nam da on već danima unazad pričao sam sa sobom dok je šetao ulicom.

Vrata stana u kom stanuje I.M.
Vrata stana u kom stanuje I.M. foto: Stefan Kojić

- On je juče u toku dana hranio vrapce, a onda mi je prišao i nudio dolare. Naravno, to su bile one igračke novčanice. Pričao je kako on ima para da kupi sve što poželi i sve vreme je pričao sam sa sobom - rekla je komšinica koja je dodala kako ga se zbog čudnog ponašanja plašila, ali i da misli da je psihički bolestan.

Zapečaćena vrata
Zapečaćena vrata foto: Stefan Kojić

Podsetimo, manijak I.M. ušao je u pekaru u 22:42, tražio burek, odnosno pitao radnicu: "Hoćes ti da zoveš policiju ako ja uzmem burek?".

Žena je rekla da će zvati vlasnike da oni to reše, nakon čega je on ušao iza pulta, uzeo burek i stavio ga u kesu, što se vidi na snimku sa sigurnosnih kamera. Radnica je dok je on još uvek bio u pekari, pozvala vlasnike, koji su najpre vratili snimak, a kad su videli lice osobe koja je ugrozila njihovu zaposlenu, počela je potraga.

Našli su ga ispred prodavnice koja se nalazi prekoputa pekare, s druge strane ulice, nakon čega su ga opkolili i pozvali policiju.

Posle kratkog vremena stigla je patrola, pripadnici MUP su ga legitimisali i priveli, i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu (15) u tramvaju.

Osumnjičeni za polno uznemiravanje u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, kažu za Tanjug u tom tužilaštvu.

Pogledajte bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.