ISPRED OVE PEKARE JE UHAPŠEN MANIJAK IZ TRAMVAJA: Dramatični detalji privođenja PERVERZNJAKA! (VIDEO)
Uplašena devojčica pokušavala je da ga odgurne od sebe,a  on je postajo sve navalentniji, Foto: Espreso.co.rs/GSP

munjevita reakcija

ISPRED OVE PEKARE JE UHAPŠEN MANIJAK IZ TRAMVAJA: Dramatični detalji privođenja PERVERZNJAKA! (VIDEO)

I.M je sinoć prijavila radnica iz pekare na zrenjaninskom putu

Objavljeno: 11:08h

Nakon užasnog snimka koji su preneli svi mediji, a na kom manijak spopada devojčicu (12) policija je eskspresno reagovala i uhapsila I.M. (1981).

Podsećamo, juče se pojavio užasan snimak na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi maloletnici u tramvaju i počinje da je grli. Uplašena devojčica pokušavala je da ga odgurne od sebe,a on je postajao sve navalentniji dok suostali putnici nemo posmatrali napad.

I. M je sinoć prijavila radnica iz pekare u Krnjači, na zrenjaninskom putu, koja ga je odmah prepoznala i pozvala policiju.

Radnica pekare M. J. prijavila da je manijak ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka stavio u kesu i krenuo napolje.

Posle kratkog vremena patrola ga je našla nedaleko od pekare, legitimisala i privela i tom prilikom je utvrđeno da se radi o muškarcu koji je napao devojčicu (12) u tramvaju.

Osumnjičeni za polno uznemiravanje u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo osnovno tužilaštvo, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, kažu za Tanjug u tom tužilaštvu.

Ovaj snimak je preplavio društvene mreže i izavazvao lavinu negativnih komentara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.