SRAMOTA! Sara ostaje u zatvoru, sud odbio zahtev za puštanje na slobodu
Foto: Facebook

presEo joj odmor

SRAMOTA! Sara ostaje u zatvoru, sud odbio zahtev za puštanje na slobodu

Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je prigovor iz Srbije

Objavljeno: 15:03h

Mlada Beograđanka Sara Vidak (20), ostaje u pritvoru od 30 dana koji joj je odredio sudija za istragu Osnovnog suda u Kotoru Špiro Pavićević, po zahtevu osnovnog državnog tužilaštva, koje je tereti da je počinila krivično delo napada na službeno lice, odnosno sudiju Suda za prekršaje Jelenu Stanišić.

Vanraspravno veće Osnovnog suda u Kotoru odbilo je naš odnosno prigovor našeg advokata dvokata Srđana Lješkovića na određivanje pritovra i zahtev za puštanje na slobodu, rekla je danas Olivara Vidak, Sarina majka.

- U toku dana ponudićemo jemstvo od 10.000 evra, pasoše Srbije i Kanade čiji je Sara državljanin, kao i njenu ličnu kartu, izdatu u Beogradu. Pristajemo da sud odredi obavezno javljanje policijskoj stanici u mestu koje joj se odredi za boravište, izjavio je za "Novosti" advokat Lješković.

Generalni konzul Srbije u Konzulatu u Herceg Novom, Zoran Dojčinović rekao je da pomno prate slučaj naše državljanke.

Danas je kod nje u posetu otišao konzul iz Podgorice.

Podsetimo, Sara, njena majka i dečko Stevan Prpa u Kotor su došli u ponedeljak, da bi se na ona na moru oporavila, jer je pre mesec dana bila u bolnici, ali nisu ni slutili da će im se odmor pretvoriti u pakao. Tog dana Prpa je na parkingu imao saobraćajni incident, a kako nije mogao da se dogovori sa drugim vozačem, koji nije pristao na evropski nalog, policija mu je dala poziv za sud za prekršaje i izrečena mu je kazna od 90 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.